Hudhelse
January 2, 2023

Behandlingene vi anbefaler mot tørr hud

Behandlingene vi anbefaler mot tørr hud

Kaldt vær, samt temperaturforandringer mellom ute- og inneklimaet kan være tøft for huden og resulterer gjerne i tørr og rød hud. Hudens behov for god hudpleie øker derfor betraktelig i høst- og vintermånedene. Hudpleie er kombinasjonen mellom behandlinger og produkter som brukes for å opprettholde og forbedre hudens helse og utseende. Dette inkluderer både den daglige hudpleierutinen med produkter tilpasset din hud, i tillegg til profesjonelle hudpleiebehandlinger. Heldigvis finnes det behandlinger som kan gi litt ekstra hjelp til å fornye og revitalisere huden i disse månedene. Les videre for å lære mer om våre favorittbehandlinger mot tørr hud.

Kjemisk peel

Kjemisk peel er en kosmetisk behandling hvor en løsning med hudvennlige syrer, gjerne kombinert med andre virkestoffer, påføres huden og tillates å trekke dypt ned i hudlagene. På denne måten fjernes de ytterste hudlagene, samt døde hudceller, slik at huden stimuleres til å produsere nye hudlag og forbedrer dens struktur og glød. Det finnes ulike typer kjemiskepeelinger og de kan spesielt tilpasses til tørr hud, både med innholdet i peelingene og aktive produkter behandlingen avsluttes med. Vil du lære mer om kjemisk peel? Klikk her.

Dyprens

Dyprens kan også spesielt tilpasses tørr hud, men er i seg selv en behandling som forbedrer hudens evne til å absorbere fuktighet, slik at huden blir mer hydrert. Dette ved å fjerne overflødig talg og smuss som kan tette porene. Hos Olio avslutter vi behandlingen med et målrettet serum og en pleiende, problemløsende maske.

Usikker på hvilken behandling som passer til deg?

Under en konsultasjon hos Olio, vil en av våre dyktige hudterapauter forklare deg om den hudtype og gi tips til behandlinger og produkter som passer best til din hud.