Microneedling

Microneedling (ofte kalt Dermapen) er en hudbehandling hvor en spesiallaget penn med flere tynne nåler brukes til å lage små kanaler/hull i huden for å stimulere huden til å reparere seg selv.

Microneedling

Mer info om behandlingen

I denne behandlingen bruker vi en spesiallaget penn med flere tynne nåler som lager små kanaler/hull i huden. Dette fører til kontrollerte skader på hudens ytterste hudlag og stimulerer huden til å reparere seg selv. Dette fører til ny cellevekst og økt produksjon av kollagen og elastin. For å få et langvarig resultat trengs som regel flere behandlinger.

I Olio har vi erfarne hudterapeuter som du kan stole på. Alle som tilbyr Microneedling/Dermapen hos oss har vært gjennom grundig opplæring og kursing. Du kan være sikker på at du vil få hudpleie med kvalitetsprodukter og profesjonelle terapeuter hos oss! Derfor har vi også kvalitetsgaranti hos oss, er du ikke fornøyd får du en ny time gratis.

Hvem passer microneedling for?

Vi anbefaler microneedling/dermapen til de som ønsker å jobbe med:

- Ujevn hudtone
- Store porer
- Små linjer og fine rynker
- Ujevn hudstruktur
- Pigmentflekker
- Arr og akne arr
- Aldersforandring og solskadet hud

Ofte stilte spørsmål om behandlingen:

Hva inneholder behandlingen microneedling?

Før hver behandling utfører vi en grundig konsultasjon der hudterapeuten forklarer prosessen og lager en plan for antall behandlinger som er nødvendig for ønsket resultat. Selve behandlingen starter med en pre-cleanse og cleanse. For optimal effekt vil vi legge på et tynt lag med kjemisk peel som vil virke i kort tid før microneedlingen begynner. Her vil vi systematisk gå over det området du ønsker å få behandlet. Etter behandlingen påføres serum, krem og solbeskyttelse tilpasset hudens behov

Hva er microneedling?

Microneedeling er en behandling der man ved hjelp av en skinpen med små engangsnåler skaper mikrokanaler i huden. Disse mikroskopiske skadene i huden bidrar til en forbedret hudstruktur, reduserer synlige arr og strammer opp huden. Huden starter en reparasjonsprosess, kollagen produksjonen økes og celleveksten stimuleres noe som gjør at huden fornyer seg.

Hvem passer microneedling for?

Vi anbefaler microneedling/dermapen til de som ønsker å jobbe med: - Ujevn hudtone - Store porer - Små linjer og fine rynker - Ujevn hudstruktur - Pigmentflekker - Arr og akne arr - Aldersforandring og solskadet hud

Hvem passer ikke microneedling for?

Microneedling/Dermapen er en behandlig som kan brukes på alle hudtyper og vil hjelpe mange forskjellige hudtilstander. Dessverre er det også en del pasienter behandlingen ikke passer for. Om noen av punktene under gjelder deg må det på forhånd avklares med en av hudterapeutene våre om du kan gjennomføre behandlingen. - Går du på cellegift/stråling - Er du gravid eller ammende - Har du Hiv/Aids - Har du keloide arr - Blør du mye eller går på blodfortynnende - Går du på antibiotika eller kortison (krem) - Har du nylig blitt operert og fortsatt går på sterke medikasjoner - Har du diabetes - Har du eksem/psoriasis - Har du åpne sår

Hvorfor ta en microneedling kur?

Man vil se forbedret hud etter en behandling, men for å oppnå optimalt resultat fra microneedling, anbefaler vi å gjennomføre en kur på 3-5 behandlinger. Microneedling mot dype arr etter akne og strekkmerker er det som typisk trenger flest behandlinger. Mellom hver microneedling behandling må det gå minimum 7 dager om du bruker A-vitamin fra Environ og 3 uker for alle andre. Vi anbefaler alle å bruke hjemmeprodukter som inneholder vitamin A.

Har microneedling bivirkninger?

De første 24 timene etter behandlingen vil du kunne merke rødhet i huden, varme og mulig hevelse og ømhet. For mange kan det føles litt som å være solbrent. Dette vil typisk gi seg etter 2-4 dager. Etter en microneedling behandling er det viktig å la huden slappe av. Det betyr å la huden være fri for sminke og kosmetikk og ikke vaske ansiktet samme dag. De første 24 timene burde man også unngå å utsette huden for varme gjennom soling, trening, steam/badstue osv. Og som alltid husk å bruke SPF selv når det ikke er sol.

Hva er mest effektivt av microneedling og peeling for å redusere rynker og linjer?

Microneedling er mest effektivt for å redusere rynker og linjer.

Hva er viktig å tenke på etter microneedling?

De første 24 timene etter behandlingen vil du kunne merke rødhet i huden, varme og mulig hevelse og ømhet. For mange kan det føles litt som å være solbrent. Dette vil typisk gi seg etter 2-4 dager. Etter microneedling behandling er det viktig å la huden slappe av. Det betyr å la huden være fri for sminke og kosmetikk og ikke vaske ansiktet samme dag. De første 24 timene burde man også unngå å utsette huden for varme gjennom soling, trening, steam/badstue, osv. Og som alltid huske å bruke SPF selv når det ikke er sol.

Ofte stilte spørsmål om behandlingen:

Hvilke produkter anbefaler dere at jeg bruker etter en ansiktsbehandling for å opprettholde best mulig resultat?

For oppnå et optimalt resultat er det viktig å kombinere ansiktsbehandlinger med gode hjemmeprodukter. Hør med hudterapeutene våre om hvilke produkter som passer deg og din hud.

Jeg er usikker på hvilke produkter jeg burde bruke på huden min. Hva gjør jeg?

Spør en av våre dyktige hudterapauter. De kan forklare deg om din hud og komme med anbefalinger.

Er det aldersgrense for å ta en ansiktsbehandling?

Aldersgrensen på ansiktsbehandlinger er 16 år.

Tilbyr dere delbetaling?

Nei, vi tilbyr ikke delbetaling.

Jeg har flere spørsmål, hva gjør jeg?

Ta kontakt med oss gjennom vårt kontaktskjema her. Vi hjelper deg gjerne!