Om olio

Olio er en medisinsk hudpleie- og skjønnhetssalong som fokuserer på kvalitet fra start til slutt. Hos oss vil du komme til terapeuter som vet hva de gjør og som du kan stole på. Vi tilbyr manikyr, pedikyr, hudpleie, voksing, bryn&vipper, injeksjoner, rynkebehandlinger og laser - alt i freshe salonger med gode priser, enkel booking, lange åpningstider og kvalitetsgaranti!

Våre kundeløfter

olio

Ikon med pil
Ikon av lege
Ikon av kalender

Profesjonelle behandlinger
til en fornuftig pris

Erfarne hudterapauter og kosmetiske sykepleiere

Enkel timebooking og lange åpningstider

hudterapeuter, negleteknikkere og kosmetiske sykepleiere

Erfarne hudterapauter og kosmetiske sykepleiere

Se alle våre ansatte

Ida-Marie

Ida-Marie er utdannet hud og kroppsterapeut og har jobbet i bransjen siden 2016. I dag er Ida-Marie salongsjef i salongen vår på Vika. Gjennom mange års erfaring har Ida-Marie blitt en racer i alle behandlingene hun tilbyr og ønsker alltid å lære seg å mestre noe nytt. Ida-Marie tilbyr manikyr, pedikyr, vipper, bryn, voksing og hudpleie og jobber på Vika.

“Min favorittbehandling er kjemisk peel fordi alle er så ulike og ønsker å oppnå forskjellige resultater. Det å skreddersy behandlinger og hudrutine til hver enkelt kunde er så givende fordi man virkelig ser resultater”

om olio

Vi elsker det vi driver med!

Olio ble startet i 2019 med et ønske om å skape salonger som tilbyr kvalitet fra start til slutt til en fornuftig pris. I dag har vi et helt fantastisk team av hudterapeuter, negleteknikere og kosmetiske sykepleiere som brenner for faget og er genuint opptatt av at hver enkelt skal føle seg velkommen og godt ivaretatt.

Kvinne får vippebøyKvinne får behandling av brynFasaden til Olio med logo