Om olio

Olio er en medisinsk hudpleie- og skjønnhetssalong som fokuserer på kvalitet fra start til slutt. Hos oss vil du komme til terapeuter som vet hva de gjør og som du kan stole på. Vi tilbyr manikyr, pedikyr, hudpleie, voksing, bryn&vipper, injeksjoner, rynkebehandlinger og laser - alt i freshe salonger med gode priser, enkel booking, lange åpningstider og kvalitetsgaranti!

Våre kundeløfter

olio

Ikon med pil
Ikon av lege
Ikon av kalender

Profesjonelle behandlinger
til en fornuftig pris

Erfarne hudterapauter og kosmetiske sykepleiere

Enkel timebooking og lange åpningstider

hudterapeuter, negleteknikkere og kosmetiske sykepleiere

Erfarne hudterapauter og kosmetiske sykepleiere

Se alle våre ansatte

Lisbeth

Lisbeth er utdannet hudpleier og har over 10 års erfaring fra bransjen. Lisbeth er veldig interessert i helse, trening og skjønnhet, og holder seg oppdatert på det meste som skjer i bransjen. Lisbeth trives godt med ansvar og er salongsjef på Valkyrien. Brasiliansk voksing er en behandling Lisbeth har hatt mange faste kunder på helt siden hun begynte å tilby det for nesten 10 år siden. Lisbeth tilbyr manikyr, pedikyr, vipper, bryn, voksing og hudpleie og jobber på Majorstuen.

“Min favorittbehandling er brasiliansk voksing fordi behandlingen er rask og morsom å gjennomføre. Jeg er også veldig glad i medisinsk hudpleie med blant annet kjemisk peeling og microneedling”

om olio

Vi elsker det vi driver med!

Olio ble startet i 2019 med et ønske om å skape salonger som tilbyr kvalitet fra start til slutt til en fornuftig pris. I dag har vi et helt fantastisk team av hudterapeuter, negleteknikere og kosmetiske sykepleiere som brenner for faget og er genuint opptatt av at hver enkelt skal føle seg velkommen og godt ivaretatt.

Kvinne får vippebøyKvinne får behandling av brynFasaden til Olio med logo