Olio elsker Grünerløkka
finn din nærmeste olio salong
Besøk vår fine salong på Grünerløkka
Se alle våre lokasjoner

Kom for å besøke oss i Markveien, Grünerløkka.

Vi fokuser på kvalitet fra start til slutt og tilbyr et bredt spekter av behandlinger. Du vil også møte hudterapeuter som kan gi deg råd om hvilke produkter som passer deg og din hud.

Velkommen til oss! 

Grünerløkka

Bli en del av vårt fantastiske team!

Olio vokser og søkere engasjert medarbeider. Vi ønsker oss flere nye kollegaer som brenner for faget, er serviceminded og setter den gode kundeopplevelsen i fokus. Er dette deg? Vi gleder oss til å høre fra deg!

Se alle stillingene og søk her
hudterapeuter, negleteknikkere og kosmetiske sykepleiere
Erfarne hudterapauter og kosmetiske sykepleiere på Grünerløkka
Les mer om Olio

Helene

Helene har jobbet i skjønnhet- og velværebransjen siden 2011 og elsker det. Hun er utdannet hudterapeut fra Tone Lise Akademiet. Det at det alltid er noe nytt og spennende å lære, samtidig som man møter nye mennesker hver dag gjør at Helene mener dette er den perfekte jobben for henne. Fokuset til Helene ligger i å forstå kundene sine og gi alle en unik opplevelse når de besøker salongen vår. Helene tilbyr i dag bryn, vipper, voksing og hudpleie og jobber i Markveien.

«Jeg elsker å vokse, og gjøre microneedling. Disse behandlingene gir veldig fine resultater»

om olio

Vi elsker det vi driver med!

Olio ble startet i 2019 med et ønske om å skape salonger som tilbyr kvalitet fra start til slutt til en fornuftig pris. I dag har vi et helt fantastisk team av hudterapeuter, negleteknikere og kosmetiske sykepleiere som brenner for faget og er genuint opptatt av at hver enkelt skal føle seg velkommen og godt ivaretatt.