Hudhelse
April 2, 2023

Solbeskyttelsen vi anbefaler

Solbeskyttelsen vi anbefaler

Solen er en kilde til glede og livsgnist, men det er viktig å være klar over skader den kan påføre huden. Solbrenthet, tidlig aldring av huden og risikoen for hudkreft er reelle trusler ved soleksponering. Derfor anbefaler vi på det sterkeste bruk av solfaktor hele året, uavhengig av årstid og værforhold.

Som med andre hudpleieprodukter, bør du velge solbeskyttelse som passer til din hudtype og -tilstand. Huden din fortjener intet mindre enn det beste, og derfor har vi håndplukket noen av våre favorittsolkremer fra Dermalogica. Besøk en av våre salonger, og vi vil finne solkremen som passer best for deg!

Dermalogica Protection 50 Sport

Er en solkrem som er vannresistent i opptil 80 minutter og beskytter mot både UVA- og UVB-stråler. Den kan brukes av barn helt ned til 6måneder og kan brukes på både ansikt og kropp. Oleosome-mikrosfærene i kremen forsterker SPF-beskyttelsen og motvirker fuktighetstap som følge av soleksponering.

Dermalogica Invisible Physical Defense spf30

Er en lett solkrem som beskytter mot både UVA- ogUVB-stråler. Den passer selv deg med sensitiv hud som ofte reagerer på solkrem. I motsetning til mange andre solkremer med fysisk filter gir denne en usynlig finish og føles verken tykk eller klissete.

Dermalogica Dynamic Skin Recovery spf50

Er en dagkrem med høy solbeskyttelse mot UVA- og UVB-stråler, som motvirker og minimerer årsaker til hudaldring. Ingrediensene i kremen stimulerer kollagenproduksjon og bekjemper frie radikaler. Den er i tillegg helt uten kunstig farge eller duft.