Hudhelse
March 23, 2023

Rens - produkter vi anbefaler

Rens - produkter vi anbefaler

Hudens viktigste oppgave er å beskytte kroppen vår mot det ytre miljøet. Den beskytter oss mot bakterier, forurensing, sollys, støv og skadelige stoffer. Hudens naturlige barriere kan skades av frie radikaler som kan komme fra forurensing og andre uønskede partikler. For å unngå dette, er det viktig med rens og riktig pleie av huden. Derfor har vi håndplukket noen av våre favorittrenseprodukter fra Dermalogica. Besøk en av våre salonger, og vi vil finne den rensen som passer best for deg!

Hvorfor rense huden?

Rensing av huden er en viktig del av enhver hudpleierutine, uansett hudtype og hudtilstand. Huden bør renses på kvelden for å fjerne sminke, svette, forurensning og liknende, men det anbefales også å rense huden på morgenen. Dette for å fjerne giftstoffer og talg som skilles ut på natten, i tillegg til bakterier og døde hudceller som samler seg på hudoverflaten. I denne artikkelen vil vi dele våre favoritt renseprodukter til ansikt fra Dermalogica.  

Precleanse

Det første steget i enhver hudpleierutine burde være precleanse. Precleanse fra Dermalogica er en oljebasert rens som fjerner alt av overflødig talg, produktrester, smuss, makeup, solfaktor og forurensning som samler seg på huden i løpet av dagen. Produktet inneholder mykgjørende riskli og vitamin E, som gjør at dette er et produkt som passer til alle hudtyper –også fet hud selv om den er oljebasert.

Du trenger 1 pump på tørre hender, direkte på tørr hud. Masser produktet på huden i omtrent ett minutt og skyll av med vann. Fordelen med å kombinere en oljebasert precleans med en vannbasert rens etterpå er at man får renset huden på overflaten, før man deretter renser i dybden med en rens som er tilpasset din hudtype.

Special Cleansing gel

Special cleansing gel er en såpefri, skummende rensegele som passer til alle hudtyper. Dette produktet renser grundig og dypt i porene, fjerner smuss og urenheter uten å gå på bekostning av fuktighetsbalansen i huden. Dette gjør at man ikke tørker ut huden. Produktet inneholder beroligende sitronmelisse og lavendel som pleier huden mens du renser. Du trenger kun en halv pump til ansiktet, og påfører med fuktede hender på fuktet hud.  

Intensive Moisture Cleanser

Intensive Moisture Cleanser er et renseprodukt som egner seg spesielt godt til tørr hud. Det er et lett, kremet produkt som inneholder BioReplenish Complex, som renser, samtidig som den pleier og gir næring til huden. Dette gir huden elastisitet og en myk følelse. Produktet rengjør huden i dybden og beskytter hudbarrieren.  

Clearing Skinwash

Clearing Skinwash et renseprodukt som er perfekt for utbruddsdisponert hud. Den inneholder salisylsyre. Den renser effektivt og klarner tilstopninger og kviser, og regulerer overflødig talg. I tillegg forebygger den fremtidige utbrudd, uten å strippe huden for fuktighet. Den inneholder kjølende ingredienser, som mentol og kamfer, som er behagelig for utbruddsdisponert hud. I tillegg inneholder den antiseptiske og beroligende ingredienser som sitronmelisse, eukalyptus og tea tre.

Du trenger kun et halvt pump, skummet opp med vann. Jobb sirkulært i omtrent et minutt med fokus på områdene som er spesielt utbruddsdisponerte eller har overflødig talg. Den kan også brukes på utbruddsdisponerte bryst og skuldre. Det er viktig å unngå øyepartiet med denne rensen.  

Bruk alltid produkter tilpasset din hud

Det er viktig å velge produkter som er tilpasset din hud. Hvis du vil lære mer om hva du burde se etter for å velge renseprodukter som passer til din hud, bør du lese her. Er du usikker, vil våre dyktige og erfarne terapeuter hjelpe deg med å finne de riktige produktene til deg.