Nyheter
May 1, 2023

Olio gir deg -20% på Vitamin C-produkter

Olio gir deg -20% på Vitamin C-produkter

Få din sunneste hud noensinne denne sommeren ved å tilføre huden vitamin c! Nyt 20% rabatt på de fantastiske BioLumin-C produktene fra Dermalogica i hele mai og juni. Test ut C-vitaminens fantastiske fordeler når det kommer til soleksponering. Les videre for å lære mer om produktene og hvordan du kan inkludere det i din daglige hudpleierutine.

BioLumin-C Serum

BioLumin-C Serum er et ultrastabilt C-vitaminkompleks som lysner, strammer opp og reduserer finelinjer. I tillegg styrker den hudens eget forsvar, og gir deg en glødende hudtvers igjennom.

BioLumin-C Serum

BioLumin-C Eye Serum

BioLumin-C Eye Serum har de samme egenskapene som BioLumin-C serum, men er skånsom nok for detsensitive øyeområdet.

BioLumin-C Eye Serum

BioLumin-C Gel Moisturizer

BioLumin-C Gel Moisturizer er en lett, gel-basert fuktighetskrem som inneholder fem uliketyper hyaluronsyre som sørger for langvarig fuktighet og glød. Squalane virkermykgjørende og minimerer fine linjer og rynker.

BioLumin-C Gel Moisturizer

Hvordan får jeg rabatt på BioLumin-C?

Kom innom en av våre freshe salonger for å få 20% rabatt på BioLumin-C i mai og juni og få flere råd og tips når det kommer til hudpleieprodukter med C-vitamin.

Vil du lære mer om C-vitaminens rolle innen hudpleie, og hvordan det kan jobbe mot solskader og aldringstegn som pigmentflekker og rynker? Les mer her.

Tilbudet varer ut juni 2023.