Injeksjoner
February 15, 2022

Få større lepper med fillers

Få større lepper med fillers

Leppeforstørrelse er blitt en veldig populær prosedyre etter utviklingen av «filler»-substansen. Dette er stoff som kommer i sprøyteform og som injiseres i leppene for å gi dem et fyldigere og mer sensuelt preg.

Hyaluronsyre er det kjemiske navnet på det resorberbare stoffet som sprøytes inn. Det finnes flere kjente merkenavn, blant annet Teosyal. Denne bruker vi mest av da vi opplever at denne har en svært god viskositet. Hyaluronsyren binder vann og gir fuktighet, noe som gir leppene et fyldigere og mer definert utseende. En erfaren behandler tilpasser behandlingen etter individuelle preferanser og anatomi.

Hvor mye fillers i leppene?

Mengden hyaluronsyre som settes er en smakssak, men vanligvis vil det holde med én sprøyte.

Hvor lenge varer resultatet?

Stoffet absorberes langsomt, men ved ønske om å opprettholde resultatet gjentas med 9-12 måneders mellomrom. Det synes også å sitte lengre når det har vært injisert flere ganger. Injeksjon i den muskelfylte tykkere del av leppen er mulig, men generelt vil dette forsvinne raskere.

Er fillers i leppene vondt?

Opplevelsen av smerte ved leppefillerbehandlinger kan variere fra person til person. Noen opplever minimalt ubehag eller smerte under behandlingen, mens andre kan oppleve noe mer ubehag. Følelsen kan sammenlignes med en liten stikkende eller prikkende følelse når nålen settes inn i leppen og fillerstoffet injiseres.

For å minimere ubehaget, bruker behandleren som regel en bedøvelseskrem på leppen før man injiserer hyaluronsyren. Det kan også være mulig å bruke is eller kuldepakninger for å numme området før behandlingen. Det er viktig å diskutere eventuelle bekymringer om smerte eller ubehag med din behandler på forhånd.

Hva er bivirkningene av fillers i leppene?

Umiddelbart etter injeksjonen vil resultatet virke litt dramatisk da det blir en viss hevelse. Bedøvelsen som sitter 1-2 timer vil også bidra til at man føler at det virker stort. Allerede dagen etter vil det som regel se mer normalt ut, men hevelsen kan vare i noen dager. Noen mennesker kan få blåmerker rundt injeksjonsstedene eller oppleve ømhet i leppene, noe som kan vare i en kort periode. Injeksjonen kan forårsake midlertidig rødhet eller irritasjon i leppeområdet. I sjeldne tilfeller kan personer oppleve allergiske reaksjoner på fillerstoffet som brukes. Dette kan omfatte kløe, elveblest eller hevelse på eller rundt injeksjonsstedene.

Har du flere spørsmål? Bestill en gratis konsultasjon med en av våre dyktige kosmetiske sykepleiere her.