Nyheter
July 4, 2023

Få -20% på våre bestselgende fuktighetskremer

Få -20% på våre bestselgende fuktighetskremer

I hele juli gir vi deg -20% på våre bestselgende fuktighetskremer i salong! Uansett hudtype og hudtilstand, har vi behov for en god fuktighetskrem. Skin Smoothing Cream, Active Moist og Intensive Moisture Balance er alle fantastiske fuktighetskremer med ulike egenskaper som passer til ulike hudtyper- og hudtilstander. Å velge den riktige fuktighetskremen er essensielt for å oppnå din drømmehud. Er du usikker på din hudtype og hudtilstand? Finn den fuktighetskremen som passer best til din hud med hjelp fra en av våre fantastiske hudpleiere.

Skin Smoothing Cream

Skin Smoothing Cream en av våre mest populære fuktighetskremer og passer perfekt for normal- til kombinasjonshud, som mangler fuktighet. Den har en medium til lett konsistens og tilfører huden rikelig med fuktighet, og holder den hydrert i opptil 48 timer. Produktet inneholder C- og E-vitamin, som bidrar til å styrke huden og beskytter mot frie radikaler.

Dermalogica - Skin Smoothing Cream

Active Moist

Active Moist er en oljefri og lett fuktighetskrem, som er ideell for en mer oljete hud. Den absorberes raskt av huden og tilfører ren fuktighet til områder med høyere oljeproduksjon. Produktet inneholder prebiotika, som bidrar til å balansere fet og kombinasjonshud.

Dermalogica - Active Moist

Intensive Moisture Balance

Intensive Moisture Balance er en fuktighetskrem spesielt utviklet for en tørr hudtype. Dette er den rikeste blant de tre variantene og absorberes godt av huden. Den gir intensiv næring og bidrar til å gjenoppbygge lipider som tørr hud mangler.

Dermalogica - Intensive Moisture Balance

Hvordan får jeg rabatt på fuktighetskremer fra Dermalogica?

Kom innom en av våre freshe salonger for å få 20% rabatt på disse tre bestselgende fuktighetskremer fra Dermalogica. Få flere råd og tips til hvilke produkter som passer best til din hudtype.

Tilbudet varer ut juli 2023.