Rynkebehandling (3 områder)

Velg tre: Linjer mellom øyenbryn, linjer i panne, linjer rundt øynene, linjer rundt munn

Rynkebehandling (3 områder)

Mer info om behandlingen

Velg tre: Linjer mellom øyenbryn, linjer i panne, linjer rundt øynene, linjer rundt munn

Våre dyktige kosmetiske sykepleiere tilbyr behandlinger for å forebygge/fjerne rynker. For eksempel behandler vi linjer mellom øyenbryn, linjer i panne, linjer rundt øynene og linjer rundt munnen. Behandlingen starter med en konsultasjon slik at vi sikrer at du får ønsket resultat.

Rynkebehandlinger hos Olio

Rynker og linjer dannes etter hvert som vi eldes fordi huden gradvis mister elastisiteten samtidig som vi strekker på huden ved bruk ansiktsmuskulaturen. Selv om rynker kan være fint og ha sin sjarm, kan det også skape en uønsket fremtoning. Derfor har behandlinger for å motvirke rynkedannelse blitt veldig populært.

En rynkebehandling består av små injeksjoner som settes i det valgte behandlingsområdet. Det injisres et midlertidig muskelavslappende legemiddel som forhindrer huden fra å trekke seg sammen. Dette resulterer så i at rynker og linjer blir glattet ut.

Behandlingen tar som regel 15-30 min. Dersom du tror dette kan være aktuelt for deg, er du velkommen til en gratis konsultasjon med en av våre kosmetiske sykepleiere.

Ofte stilte spørsmål om behandlingen:

No items found.

Ofte stilte spørsmål om behandlingen:

Hvordan gjennomføres rynke og svettebehandlinger?

Behandlingen gjennomføres ved at vi først desinfiserer det aktuelle området og lokaliserer de utvalgte musklene knyttet til rynkene. Deretter blir små doser væske injisert i musklene med en tynn nål. Dette tar ikke lang tid og er som regel ikke smertefullt i det hele tatt, selv om noen opplever et lite ubehag.

Hva er viktig å tenke på før rynke- og svettebehandlinger?

Det er viktig at du tenker gjennom dine ønsker med behandlingen, da dette kan påvirke hvilken type behandling som er riktig for deg. I konsultasjon med våre kosmetiske sykepleiere kan dere sammen bestemme hvilken behandling og dosering som er riktig for dine behov. Her vil du også få svar på alle spørsmål tilknyttet behandlingen og eventuelle andre forberedelser som må gjøres.

Hva er viktig å tenke på etter en svettebehandling?

1. Du vil kunne returnere til arbeid like etter en behandling. 2. Det er anbefalt å ikke trene samme dag som behandling, og å bruke deodorant. 3. Det tar gjerne noen dager før man merker effekt. 4. Varigheten på behandlingen er mellom 6 og 12 måneder. Ved flere behandlinger er det vanlig med en litt bedre effekt og lengre varighet.

Hva er viktig å tenke på etter en rynkebehandling?

1. Du vil kunne returnere til arbeid like etter en behandling. 2. Vi anbefaler at du ikke tar for mye på det behandlede området dagen du foretar injeksjonene. 3. Trening er heller ikke anbefalt samme dag som behandlingen blir utført. 4. Allerede etter 4 dager vil du kunne merke en effekt, men full effekt oppnås vanligvis etter 7-14 dager. 5. Behandlingen varer vanligvis i 3-5 måneder ved første behandling, og lengre ved påfølgende behandlinger. Vi anbefaler derfor at du foretar 2-3 behandlinger i året.

Finnes det bivirkninger av svette og rynkebehandlinger?

Det er svært sjeldent å oppleve større bivirkninger av slike behandlinger. Noe som likevel kan oppstå er midlertidige hevelser, ømhet, rødhet og blåmerker ved stikkstedet i uken etter behandlingen er utført. Ellers er det ingen nedetid på rynkebehandlinger.