Mesoterapi - Repair

Reparer skader i huden som arr og akne med mesoterapi. Spar 1300,- ved kjøp av en pakke på 3 behandlinger!

Mesoterapi - Repair

Mer info om behandlingen

Mesoterapi - Repair

Med Repair mesoterapi kan vi hjelpe deg med å bli kvitt problemhuden! Denne behandlingen reduserer akne, inflamasjon

I Olio har vi dyktige kosmetiske sykepleiere som kan hjelpe med å finne ut av hvilken mesoterapibehandling som passer til din hud og oppfyller dine ønsker. For å oppnå full effekt av mesoterapi er det anbefalt å ta flere behandlinger etter hverandre, som regel minimum 3 stykker. Velg alltid en seriøs klinikk når du skal utføre medisinske hudpleiebehandlinger. For å ivareta din sikkerhet tilbyr vi gratis konsultasjon.

Mesoterapi er en behandling hvor våre kosmetiske sykepleiere injiserer en blanding av hualyonsyre, vitaminer, mineraler, aminosyrer og andre virkestoffer i huden. Disse stoffene finnes allerede i kroppen, men ofte i mindre mengder enn det som er optimalt. Mesoterapi gir deg den nødvendige boosten som gjør at huden får mulighet til å gjenopprette sin naturlige skjønnhet. Mesoterapi er en mye brukt behandlingsmetode som kan hjelpe med ulike problemer, som rynker, dehydrert hud, pigmentering, akne og arr, alt tilpasset dine behov.

I Olio bruker vi mesoterapiserum fra Innoaestethics, en velprøvd produktserie av svært høy kvalitet. Den beste og mest langvarige effekten får du ved å ta flere behandlinger etter hverandre. Vi tilbyr derfor pakkepriser på 3 behandlinger.

Ofte stilte spørsmål om behandlingen:

No items found.

Ofte stilte spørsmål om behandlingen:

Hva må jeg tenke på før en mesobehandling?

Før mesoterapi er det viktig at du tenker gjennom hvilke behov du har, og hvilken effekt du ønsker av behandlingen. Våre sykepleiere vil hjelpe deg med å velge riktig serum for å få denne effekten.

Hva må jeg tenke på etter mesobehandling?

1. De første 24 timene må man unngå å utsette huden for varme gjennom soling, steam/badstue eller liknende. Du kan trene samme dag som behandlingen.

2. Ikke utsett huden for sterk soling de første ukene etter behandling, vi anbefaler sterkt å bruke solkrem med høy solfaktor om du skal oppholde deg utendørs i solen etter en behandling.

3. Ikke berør huden mye på behandlingsdagen.

4. Effekten er mest synlig etter 1 - 2 uker og blir bedre ved gjentatte behandlinger. Vi anbefaler 3-6 behandlinger med 2-4 ukers mellomrom.

5. Huden kan oppleves litt rød og irritert etter behandling, det vil maks vare i tre dager. Det er også vanlig med små blåmerker og hevelse i huden, spesielt rundt øyene. Dette kan dekkes til med sminke noen få timer etter behandling.

Hvor lenger varer resultatet av mesobehandlingen?

Resultatet er tydelig med en gang, men synes best 1 - 2 uker etter behandlingen. For å få et langvarig resultat er det nødvendig med flere behandlinger. Vi anbefaler å ta minimum 3 behandlinger for et varig resultat, og i enkelte tilfeller kan det være nødvendig med opptil 6 behandlinger. Behandlingene bør gjennomføres med 2-4 ukers mellomrom. Etter at man har oppnådd langvarig effekt holder det med å ta vedlikeholdsbehandlinger 1 til 2 ganger i året. Kombinasjonsbehandlinger (peelinger, mesoterapi, microneedling) utfyller og optimaliserer hverandre.

Har mesobehandling bivirkninger?

Mesoterapi er ansett som en mild behandling med svært lav risiko og få bivirkninger. Nålestikkene kan likevel føre til noe rød hud og i enkelte tilfeller blåmerker i en kort periode etter behandlingen. For de fleste vil dette være over etter noen timer, men om du har en sensitiv hudtype kan det ta en dag eller to. For å motvirke infeksjoner rengjør vi huden din grundig i forkant. Arrdannelse er svært sjeldent, men dersom du er disponert for arrdannelse øker denne risikoen. Andre sjeldne bivirkninger er allergiske reaksjoner og pigmentforandringer.

Hva er hualyonsyre?

Hualyonsyre er et stoff som finnes naturlig i flere deler av menneskekroppen, og i nesten alle levende organismer. Hualyonsyremolekylet er en ekspert på å binde til seg vann og bygge volum i huden. En av grunnene til at rynker oppstår ved økt alder er at mengden hualyonsyre avtar i kroppen. Derfor er behandlinger som bruker hualyonsyre - som mesoterapi og fillers - perfekt for å holde huden ung og fresh! De er også svært trygge, ettersom det brukes stoffer som finnes naturlig i kroppen fra før.