Gel - nytt sett naturlig

I denne behandlingen forlenger vi neglene dine med gel. Den kommer i en naturlig lys rosa. I denne behandlingen er det ikke inkludert å ta på shellac.

Gel - nytt sett naturlig

Mer info om behandlingen

Denne behandlingen er perfekt for deg som ønsker å forlenge dine naturlige negler. Her bygger vi på dine naturlige negler med gel. I denne behandlingen er det ikke inkludert å ta på shellac. Gel har en naturlig lys rosa farge. Behandlingen starter med klipping, filing av neglene og stell av neglebånd. Når utgangspunktet er stelt begynner vi med gel. Her vil man kunne bygge lenger negler enn det man naturlig har. Vi avslutter manikyren med å påføre neglene en styrkende og fuktighetsgivende olje.

Fornøydhetsgaranti

Våre behandlere gjennomgår grundig opplæring og kontinuerlig kursing for å sørge for at vi tilbyr profesjonelle behandlinger av topp kvalitet i behagelige omgivelser. Derfor har vi også kvalitetsgaranti hos oss, er du ikke fornøyd får du en ny time gratis.

Melder du deg inn i vår bonusklubb får du hver 10. behandling gratis gjennom olio-poeng. Bli medlem i dag!

Ofte stilte spørsmål om behandlingen:

No items found.

Ofte stilte spørsmål om behandlingen:

Hvordan endrer/kansellerer jeg min time?

Da du booket timen din mottok du en SMS med en link du kan følge for å enkelt endre/kansellere timen din. Husk at vi har 12 timers endre- og kanselleringsfrist. Etter dette blir man fakturert for behandlingens totale beløp.

Hva er avbestillings- og endringsfristen deres?

Du kan fritt avbestille eller endre timen din inntil 12 timer før behandlingen. Om du endrer eller avbestiller etter dette vil du bli fakturert for behandlingens totale beløp.

Hva gjør jeg hvis jeg er misfornøyd med behandlingen?

Hos oss i Olio har vi fornøydhetsgaranti. Derfor setter vi opp en ny time til deg dersom du er misfornøyd. Ta kontakt med oss, så ordner vi!

Jeg har flere spørsmål, hva gjør jeg?

Ta kontakt med oss gjennom vårt kontaktskjema her. Vi hjelper deg gjerne!