Bryn og Vipper

Vi former bryn (voks/pinsett) og farger bryn og vipper. NB! Forming av bryn kan ikke gjøres i kombinasjon med hudpleie.

Bryn og Vipper

Mer info om behandlingen

Bryn & Vipper

Denne behandlingen inneholder forming og farging av bryn og vipper. Først blir du og terapeuten enige om en form og fasong for øyenbrynene dine som passer ansiktet ditt. Deretter blander terapeuten fargene som vil gi brynene og vippene dine den fargen og tonen som du ønsker. Når vi former bryn bruker vi først og fremst hotvoks, men vi kan også bruke pinsett om du foretrekker det. Fargen vil vare i 3-5 uker.


Før behandling

Resultatet blir ofte bedre og sitter lenger om man ikke har sminkerester på vippene så vi anbefaler derfor kunder å komme uten maskara.

Ofte stilte spørsmål om behandlingen:

No items found.

Ofte stilte spørsmål om behandlingen:

Hvordan endrer/kansellerer jeg min time?

Da du booket timen din mottok du en SMS med en link du kan følge for å enkelt endre/kansellere timen din. Husk at vi har 12 timers endre- og kanselleringsfrist. Etter dette blir man fakturert for behandlingens totale beløp.

Hva er avbestillings- og endringsfristen deres?

Du kan fritt avbestille eller endre timen din inntil 12 timer før behandlingen. Om du endrer eller avbestiller etter dette vil du bli fakturert for behandlingens totale beløp.

Hva gjør jeg hvis jeg er misfornøyd med behandlingen?

Hos oss i Olio har vi fornøydhetsgaranti. Derfor setter vi opp en ny time til deg dersom du er misfornøyd. Ta kontakt med oss, så ordner vi!

Jeg har flere spørsmål, hva gjør jeg?

Ta kontakt med oss gjennom vårt kontaktskjema her. Vi hjelper deg gjerne!