Anti pigment peel

Dermalogica Pro Bright er en rask og effektiv ansiktsbehandling som gir en kraftig vitaminboost til huden. Opplev effekten av våre mest avanserte verktøy innen hudpleie - kjemisk peeling og aktive ingredienser som stabilt C-vitamin. Behandlingen gir en jevnere hudtone, reduserer fine linjer og gir umiddelbar glød.

Anti pigment peel

Mer info om behandlingen

Dermalogica Pro Bright er en rask og effektiv ansiktsbehandling som gir en kraftig vitaminboost til huden. Opplev effekten av våre mest avanserte verktøy innen hudpleie - kjemisk peeling og aktive ingredienser som stabilt C-vitamin. Behandlingen gir en jevnere hudtone, reduserer fine linjer og gir umiddelbar glød.

Olio har erfarne hudterapeuter som du kan stole på. Alle som utfører behandlinger hos oss har vært gjennom grundig opplæring og kursing. Hos oss kan du være sikker på at du får en tilpasset behandling til din hud med kvalitetsprodukter som er utført av en profesjonell hudterapeut. Derfor har vi kvalitetsgaranti hos oss, er du ikke fornøyd får du en ny time gratis.

Vi kan ikke gjennomføre hårfjerning i ansiktet i kombinasjon med peeling.

Ofte stilte spørsmål om behandlingen:

Hva inneholder en Dermalogica Pro Bright?

Hudanalyse og Dermalogica dobbeltrens tilpasset din hud. Vi bruker en kjemisk peeling med lysnende effekt på ujevn hudtone som samtidig fukter og gir glød. Deretter påføres serum og maske som jobber målrettet mot pigmentering. For å optimalisere behandlingen legges en spesialmaske som virker oppstrammende og drenerende. Behandlingen avsluttes med aktive produkter og solbeskyttelse.

Hvem passer Dermalogica Pro Bright for?

Vi anbefaler denne behandlingen for deg som ønsker å bli kvitt hyperpigmentering, enten det er mørke flekker eller melasma. Den er også super for deg som har grå og gusten hud og som ønsker en sunn glød!

Hvorfor ta en Dermalogica Pro Bright kur?

Behandlingen gir en jevnere hudtone, reduserer fine linjer og gir umiddelbar glød. For å oppnå ønsket resultat kreves det gjerne flere behandlinger. Sammen med hudterapeuten setter du mål for hva du vil oppnå for din hud. Hudterapeuten vil da skreddersy en serie med behandlinger for et ønsket resultat. Kontakt oss for tilbud på en kur.

Har peeling bivirkninger?

Behandlingen har ingen nedetid som vil si at du kan dra rett tilbake på jobb. Det er kun noen få som vil oppleve mikroflassing 24-48 timer etter behandling.

Hvor ofte bør jeg ta en Dermalogica Pro Bright behandling for å opprettholde best mulig resultat?

Vi anbefaler 2-4 uker mellom hver behandling ut ifra dine hudutfordringer og hudens toleranse. Vi anbefaler gjerne en kur bestående av 4-6 behandlinger. Kontakt oss for tilbud på en kur.

Kan jeg være i solen eller bade etter en Dermalogica Pro Bright-behandling?

Vi anbefaler alltid solbeskyttelse (solkrem eller fuktighetskrem med solfaktor) med høy solfaktor og at du ikke oppholder deg i sterkt sollys eller utfører tyngre, fysisk aktivitet samme dag som behandlingen.

Jeg er usikker på hvilken peeling jeg bør velge. Hva gjør jeg?

Vi anbefaler deg å booke den peelingen du tror passer best for deg. Si ifra hvis du er usikker, så kan en av våre dyktige hudterapauter endre behandlingen slik at den er tilpasset deg og din hud.

Ofte stilte spørsmål om behandlingen:

Hvilke produkter anbefaler dere at jeg bruker etter en ansiktsbehandling for å opprettholde best mulig resultat?

For oppnå et optimalt resultat er det viktig å kombinere ansiktsbehandlinger med gode hjemmeprodukter. Hør med hudterapeutene våre om hvilke produkter som passer deg og din hud.

Jeg er usikker på hvilke produkter jeg burde bruke på huden min. Hva gjør jeg?

Spør en av våre dyktige hudterapauter. De kan forklare deg om din hud og komme med anbefalinger.

Er det aldersgrense for å ta en ansiktsbehandling?

Aldersgrensen på ansiktsbehandlinger er 16 år.

Tilbyr dere delbetaling?

Nei, vi tilbyr ikke delbetaling.

Jeg har flere spørsmål, hva gjør jeg?

Ta kontakt med oss gjennom vårt kontaktskjema her. Vi hjelper deg gjerne!