Olio elsker Oslo City
finn din nærmeste olio salong
Besøk vår fine salong på Oslo City
Se alle våre lokasjoner

Olio ligger inne på Oslo City i 1. etg rett ved rulletrappen ned til Starbucks.

Vi fokuser på kvalitet fra start til slutt og tilbyr et bredt spekter av behandlinger. Du vil også møte hudterapeuter som kan gi deg råd om hvilke produkter som passer deg og din hud.

Velkommen til oss! 

Oslo City

Bli en del av vårt fantastiske team!

Olio vokser og søkere engasjert medarbeider. Vi ønsker oss flere nye kollegaer som brenner for faget, er serviceminded og setter den gode kundeopplevelsen i fokus. Er dette deg? Vi gleder oss til å høre fra deg!

Se alle stillingene og søk her
hudterapeuter, negleteknikkere og kosmetiske sykepleiere
Erfarne hudterapauter og kosmetiske sykepleiere på Oslo City
Les mer om Olio

Sofie

Sofie er utdannet hud- og kroppsterapeut og neglteknikker. Sofie ble ferdig utdannet i 2021 og begynte karrieren sin hos oss i Olio. Her fikk Sofie bekreftet at hun virkelig brenner for yrket og vil alltid strekke seg langt for en behagelig opplevelse og et bra resultat. Det Sofie elsker med yrket er båndet man skaper med kunden og hvor mye tillit en viser til hverandre. Sofie tilbyr manikyr, pedikyr, vipper, bryn, voksing og hudpleie. Sofie jobber på Oslo City.

"Jeg synes det er veldig vanskelig å velge hvilken behandling jeg liker best fordi jeg elsker variasjonen i yrket, men jeg må si meg ekstra glad i vippeløft og negledesign."

om olio

Vi elsker det vi driver med!

Olio ble startet i 2019 med et ønske om å skape salonger som tilbyr kvalitet fra start til slutt til en fornuftig pris. I dag har vi et helt fantastisk team av hudterapeuter, negleteknikere og kosmetiske sykepleiere som brenner for faget og er genuint opptatt av at hver enkelt skal føle seg velkommen og godt ivaretatt.