Olio elsker Majorstuen
finn din nærmeste olio salong
Besøk vår fine salong på Majorstuen
Se alle våre lokasjoner

Du finner oss inne på Valkyrien senteret i 2 etg.

Olio fokuser på kvalitet fra start til slutt og tilbyr et bredt spekter av behandlinger. Du vil også møte hudterapeuter som kan gi deg råd om hvilke produkter som passer deg og din hud.

Velkommen til oss! 

Majorstuen

Bli en del av vårt fantastiske team!

Olio vokser og søkere engasjert medarbeider. Vi ønsker oss flere nye kollegaer som brenner for faget, er serviceminded og setter den gode kundeopplevelsen i fokus. Er dette deg? Vi gleder oss til å høre fra deg!

Se alle stillingene og søk her
hudterapeuter, negleteknikkere og kosmetiske sykepleiere
Erfarne hudterapauter og kosmetiske sykepleiere på Majorstuen
Les mer om Olio

Lisbeth

Lisbeth er utdannet hudpleier og har over 10 års erfaring fra bransjen. Lisbeth er veldig interessert i helse, trening og skjønnhet, og holder seg oppdatert på det meste som skjer i bransjen. Lisbeth trives godt med ansvar og er salongsjef på Valkyrien. Brasiliansk voksing er en behandling Lisbeth har hatt mange faste kunder på helt siden hun begynte å tilby det for nesten 10 år siden. Lisbeth tilbyr manikyr, pedikyr, vipper, bryn, voksing og hudpleie og jobber på Majorstuen.

“Min favorittbehandling er brasiliansk voksing fordi behandlingen er rask og morsom å gjennomføre. Jeg er også veldig glad i medisinsk hudpleie med blant annet kjemisk peeling og microneedling”

om olio

Vi elsker det vi driver med!

Olio ble startet i 2019 med et ønske om å skape salonger som tilbyr kvalitet fra start til slutt til en fornuftig pris. I dag har vi et helt fantastisk team av hudterapeuter, negleteknikere og kosmetiske sykepleiere som brenner for faget og er genuint opptatt av at hver enkelt skal føle seg velkommen og godt ivaretatt.