Olio elsker Majorstuen
finn din nærmeste olio salong
Besøk vår fine salong på Majorstuen
Se alle våre lokasjoner

Du finner oss inne på Valkyrien senteret i 2 etg.

Olio fokuser på kvalitet fra start til slutt og tilbyr et bredt spekter av behandlinger. Du vil også møte hudterapeuter som kan gi deg råd om hvilke produkter som passer deg og din hud.

Velkommen til oss! 

Majorstuen

Bli en del av vårt fantastiske team!

Olio vokser og søkere engasjert medarbeider. Vi ønsker oss flere nye kollegaer som brenner for faget, er serviceminded og setter den gode kundeopplevelsen i fokus. Er dette deg? Vi gleder oss til å høre fra deg!

Se alle stillingene og søk her
hudterapeuter, negleteknikkere og kosmetiske sykepleiere
Erfarne hudterapauter og kosmetiske sykepleiere på Majorstuen
Les mer om Olio

Sara

Sara er utdannet sykepleier med videreutdanning som kosmetisk dermatologisk sykepleier fra Senzie akademiet. Sara ble ferdig på Senzie i april 2021. Tidligere har Sara jobbet mange år i servicebransjer og er veldig god på å gi personlig service. Hos oss jobber Sara med hårfjerning med laser og medisinsk hudpleie. Sara er en av de som er helt rå på lasermaskinen og har behandlet utrolig mange kunder med denne. Sara har et brennende engasjement for faget er er flink til å velge riktig behandling for den enkelte, samt lage gode hjemmeprogam.

"For meg er det viktig at kundene mine føler seg trygge og ivaretatt, samtidig som man oppnår ønsket resultat."

om olio

Vi elsker det vi driver med!

Olio ble startet i 2019 med et ønske om å skape salonger som tilbyr kvalitet fra start til slutt til en fornuftig pris. I dag har vi et helt fantastisk team av hudterapeuter, negleteknikere og kosmetiske sykepleiere som brenner for faget og er genuint opptatt av at hver enkelt skal føle seg velkommen og godt ivaretatt.