Våre kosmetiske sykepleiere

Olio er en medisinsk hudpleie- og skjønnhetssalong som fokuserer på kvalitet fra start til slutt. Hos oss vil du komme til terapeuter som vet hva de gjør og som du kan stole på. Vi tilbyr manikyr, pedikyr, hudpleie, voksing, bryn&vipper, injeksjoner, rynkebehandlinger og laser - alt i freshe salonger med gode priser, enkel booking, lange åpningstider og kvalitetsgaranti!

Anneli

Anneli har over 20 års erfaring fra bransjen og jobber kun med injeksjoner. Hos henne kan du være siker på at du får den beste behandling samtidig som det er viktig for Anneli å ikke overbehandle kunder.

Ansatt i Olio

"Med over 20 års erfaring fra bransjen er jeg trygg på at alle mine kunder oppnår ønsket resultat."

Sara

Sara er utdannet sykepleier med videreutdanning som kosmetisk dermatologisk sykepleier fra Senzie akademiet. Sara ble ferdig på Senzie i april 2021. Tidligere har Sara jobbet mange år i servicebransjer og er veldig god på å gi personlig service. Hos oss jobber Sara med hårfjerning med laser og medisinsk hudpleie. Sara er en av de som er helt rå på lasermaskinen og har behandlet utrolig mange kunder med denne. Sara har et brennende engasjement for faget er er flink til å velge riktig behandling for den enkelte, samt lage gode hjemmeprogam.

Ansatt i Olio

"For meg er det viktig at kundene mine føler seg trygge og ivaretatt, samtidig som man oppnår ønsket resultat."

Noshin

Noshin er utdannet sykepleier fra VID vitenskaplige høyskole i Oslo avd. Diakonova våren 2020. Ønsket fra starten av studie var å videreutdanne seg innen den estetiske/kosmetiske bransjen. Ved siden av jobben i Olio jobber Noshin i turnus ved hjemmebaserte tjenester i Bærum. Noshin er opptatt av at kundene alltid skal få best mulig resultat lager et målrettet og personlige behandlingsforløp for å møte kundens ønsker.

Ansatt i Olio

"Jeg har høy faglig kompetanse innen de behandlingene jeg utfører og vill alltid yte profesjonelt arbeid med trygghet som førsteprioritet."

Bli en del av vårt fantastiske team!

Olio vokser og søkere engasjert medarbeider. Vi ønsker oss flere nye kollegaer som brenner for faget, er serviceminded og setter den gode kundeopplevelsen i fokus. Er dette deg? Vi gleder oss til å høre fra deg!

Se alle stillingene og søk her

olio på instagram

Olio Beauty | Få poeng hver gang du tar en behandling | ManikyrOlio Beauty | Få poeng hver gang du tar en behandling | Vippeløft