Forming av kjevelinje & hake (1 ml)

Ønsker du å fremme ansiktstrekk i kjevelinjen & haken, eller oppnå ansiktssymmetri, er dette behandlingen for deg.

Forming av kjevelinje & hake (1 ml)

Mer info om behandlingen

Forming av kjevelinje & hake (1 ml)

Ønsker du å fremme ansiktstrekk i kjevelinjen & haken, eller oppnå ansiktssymmetri, er dette behandlingen for deg.

Velg alltid en seriøs klinikk når du skal utføre medisinske behandlinger. Hos Olio kombinerer vi erfarne og sertifiserte behandlere med gode priser, for å gjøre kvalitetsbehandlinger tilgjengelig for alle. Vi har også to ansvarlige leger knyttet til salongene våre. Dr. Karim Sayed er ansvarlig lege for alle behandlinger gjennomført med laser og Dr. Elisabeth Opsahl er ansvarlig lege for injeksjonsbehandlinger.

Behandling med filler hos Olio

En filler er et skjønnhetsprodukt som inneholder en nærmest identisk hyaluronsyre til kroppens egen. En behandling vil kunne bidra til å forme av ansiktet, utjevne rynker og fordypninger, øke hudens glød og å fremme ansiktskonturer. De vanligste bruksområdene for en fillerbehandling er å øke volum i lepper og ansikt. I Olio bruker vi Teosyal® til fillerbehandlinger, en svært velprøvd og trygg produktserie, som har vært på markedet i mange år.

Behandlinger med filler tar omkring 30 minutter, avhengig av området som skal behandles og gir svært gode resultater. Det har heller ingen varige bivirkninger, ettersom det brukes stoffer som naturlig finnes i kroppen fra før.

Ofte stilte spørsmål om behandlingen:

No items found.

Ofte stilte spørsmål om behandlingen:

Hva er viktig å tenke på før fillersbehandlingen?

Det er viktig at du tenker gjennom dine ønsker med behandlingen, da dette kan påvirke hvilke produkter som er riktig å bruke. Under konsultasjonen med en av våre dyktige kosmetiske sykepleiere vil du få svar på alle spørsmål rundt detaljer om selve behandlingen, og forberedelser du eventuelt må gjøre.

Hva er viktig å tenke på etter fillersbehandlingen?

1. Du vil kunne returnere til arbeid like etter en behandling, men det er vanlig å bli litt hoven og rød. 2. Vi anbefaler at du ikke berører det behandlede området for mye dagen du foretar injeksjonene. 3. Vi anbefaler ikke soling eller trening samme dag som behandlingen blir utført. 4. Resultatet av en fillerbehandling vil kunne oppleves umiddelbart, men aller best etter en liten periode. 5. Gradvis vil huden/kroppen ta opp fyllstoffet, men volumet forsvinner etter mellom 5-18 måneder. Når man merker en reduksjon, er det vanlig med påfyll.

Hvor lenge varer fillers?

Fillers har forskjellig varighet avhengig av hvor de settes, og personlige variasjoner som alder, livsstil og din hudtype. Det er derfor vanskelig å si eksakt når effekten vil avta. Som regel varer fillerbehandling med Teosyal mellom 12 og 18 måneder, med en minimum varighet på 6 måneder.

Har fillersbehandinger bivirkninger?

Bivirkninger som følge av fillersbehandlinger forekommer svært sjelden. Dette er fordi stoffet som brukes i fillers, hualyonsyre, er akkurat det samme som naturlig finnes i kroppen. Du kan likevel merke noen mindre bivirkninger som rød hud og mindre blåmerker der injeksjonene er blitt satt. Derfor anbefaler vi å ikke planlegge en fillerbehandling rett før en spesiell anledning hvor du ønsker å se så fresh ut som mulig.

Hva er forskjellen på rynkebehandinger og fillers?

Rynkebehandlinger bruker virkestoffet botulinumtoksin, ofte omtalt som Bot.toxin, mens fillers benytter produkter basert på hualyonsyre. Bot. toxin gjør at musklene under huden slapper av, som fører til at huden over musklene glattes ut. Fillere fyller opp behandlingsområdets hualyonsyrelager, og skaper med det mer volum under huden. Grunnet forskjellen på hvordan produktene virker brukes rynkebehandling med Bot.toxin og fillers til forskjellige typer rynker. For rynker som har blitt til som følge av bevegelser i muskulaturen under huden er det vanlig å bruke Bot.toxin-behandlinger ettersom dette virkestoffet roer ned muskelen under huden og stopper selve årsaken til at rynkene er der. Dette kan for eksempel være sinnarynken og rynker rundt munnen.