Brow lamination

Behandlingen inkluderer farge, voks og forming. Brow lamination er en "permanent" brynsstylig som holder i 4-6 uker og blir gradvis borte.

Brow lamination

Mer info om behandlingen

Brow lamination

Brow lamination er en behandling for de som ønsker et skikkelig løft eller fyldigere bryn. Brynshårene blir løftet og lagt i ønsket retning. Behandlingen inkluderer farge, voks og forming. Brow lamination er en "permanent" brynsstylig som holder i 4-6 uker og blir gradvis borte. Neste behandling kan utføres tidligst etter 4 uker.

Etter behandling
For at resultat skal vare så lenge som mulig anbefaler vi å unngå kontakt med vann i 24 timene etter behandling. Alltid gre brynene på plass etter å ha vasket ansiktet/dusjet for lenger holdbarhet.

Kan man være allergisk mot Brow lamination?

Bruker du sterke hudpleieprodukter kan svie/prikking oppstå under behandling. Behandlingen kan ikke utføres dersom du har PPD allergi.

Ofte stilte spørsmål om behandlingen:

No items found.

Ofte stilte spørsmål om behandlingen:

Hvordan endrer/kansellerer jeg min time?

Da du booket timen din mottok du en SMS med en link du kan følge for å enkelt endre/kansellere timen din. Husk at vi har 12 timers endre- og kanselleringsfrist. Etter dette blir man fakturert for behandlingens totale beløp.

Hva er avbestillings- og endringsfristen deres?

Du kan fritt avbestille eller endre timen din inntil 12 timer før behandlingen. Om du endrer eller avbestiller etter dette vil du bli fakturert for behandlingens totale beløp.

Hva gjør jeg hvis jeg er misfornøyd med behandlingen?

Hos oss i Olio har vi fornøydhetsgaranti. Derfor setter vi opp en ny time til deg dersom du er misfornøyd. Ta kontakt med oss, så ordner vi!

Jeg har flere spørsmål, hva gjør jeg?

Ta kontakt med oss gjennom vårt kontaktskjema her. Vi hjelper deg gjerne!