Brasiliansk

Hårfjerning i intimsonen. Vi kan fjerne alt eller la noe bli igjen, alt etter ditt ønske. Vår brasiliansk blir utført med hotwax for en best mulig opplevelse for deg.

Brasiliansk

Mer info om behandlingen

Vi hjelper deg å fjerne uønsket hår i intimsonen! Vi kan fjerne alt eller la noe bli igjen, alt etter ditt ønske. Vår brasiliansk blir utført med hotwax for en best mulig opplevelse for deg.

Terapeutene våre er helt rå på denne behandlingen. Olio fokuserer på å levere profesjonelle behandlinger av topp kvalitet i behagelige omgivelser. Vi har erfarne terapeuter som har vært gjennom grundig opplæring i Brasiliansk. Derfor har vi også kvalitetsgaranti hos oss. Er du ikke fornøyd får du en ny time gratis.

NB! Vi tilbyr kun brasiliansk voksing for kvinner, og for å kunne gjennomgå behandlingen må du være minst 16 år gammel.

Hot-wax eller strips?

Vi bruker hotwax på alle sensitive området som brasiliansk, bikini, ansikt og armhulene. Hotwax er en skånsom voks som fester seg til hårene fremfor huden. Om du som kunde ønsker å bruke strips kan vi så klart gjøre det også.

Før voksing:

Det er en fordel å eksfoliere/skrubbe området du skal vokse 24-48 timer før behandlingen. Dette vil bidra til å fjerne døde hudceller og med det redusere sannsynligheten for inngrodde hår. Håret er perfekt lengde ca 14 dager etter barbering.

I forkant av behandlingen er det viktig at du ikke påfører kremer eller andre produkter på området som skal bli vokset. Dette for å sikre et optimalt resultat.

Etter voksing:

Vi anbefaler at du ikke trener eller soler deg de første 24 timene etter behandling. Dette kan føre til at bakterier kommer inn i åpne porer i huden og øker risikoen for små infeksjoner eller inngrodde hår.

Husk at hendene dine også har mer bakterier enn vi tror, så unngå å ta for mye på det voksede området  de første 24 timene.

Inngrodde hår?

Vi selger er krem som er utviklet for å redusere og forhindre inngrodde hår. Kremen inneholder salisylsyre, tea tree ekstrakt og vitamin A som virker eksfolierende og anti-inflammatorisk. Vi anbefaler å massere inn kremen på det området som er vokset i 5-10 dager etter behandlingen. Kremen kan også brukes på allerede inngrodde hår. Da anbefaler vi å smøre på kremen to ganger om dagen til du ser en forbedring.

Kremen kan bli kjøpt i alle våre salonger.

Ofte stilte spørsmål om behandlingen:

No items found.

Ofte stilte spørsmål om behandlingen:

Hvordan endrer/kansellerer jeg min time?

Da du booket timen din mottok du en SMS med en link du kan følge for å enkelt endre/kansellere timen din. Husk at vi har 12 timers endre- og kanselleringsfrist. Etter dette blir man fakturert for behandlingens totale beløp.

Hva er avbestillings- og endringsfristen deres?

Du kan fritt avbestille eller endre timen din inntil 12 timer før behandlingen. Om du endrer eller avbestiller etter dette vil du bli fakturert for behandlingens totale beløp.

Hva gjør jeg hvis jeg er misfornøyd med behandlingen?

Hos oss i Olio har vi fornøydhetsgaranti. Derfor setter vi opp en ny time til deg dersom du er misfornøyd. Ta kontakt med oss, så ordner vi!

Jeg har flere spørsmål, hva gjør jeg?

Ta kontakt med oss gjennom vårt kontaktskjema her. Vi hjelper deg gjerne!