finn din nærmeste olio salong
Besøk vår fine salong på Vika
Se alle våre lokasjoner

Olio Vika er den første salongen til Olio. Den åpnet sommeren 2019. Bygget salongen ligger i er fredet så husk å se opp i taket når du er på besøk. Vi fokuser på kvalitet fra start til slutt og tilbyr et bredt spekter av behandlinger. Du vil også møte hudterapeuter som kan gi deg råd om hvilke produkter som passer deg og din hud. Velkommen til oss! 

Vika

Bli en del av vårt fantastiske team!

Olio vokser og søkere engasjert medarbeider. Vi ønsker oss flere nye kollegaer som brenner for faget, er serviceminded og setter den gode kundeopplevelsen i fokus. Er dette deg? Vi gleder oss til å høre fra deg!

Se alle stillingene og søk her
hudterapeuter, negleteknikkere og kosmetiske sykepleiere
Erfarne hudterapauter og kosmetiske sykepleiere på Vika
Les mer om Olio

Adela

Adela er utdannet hudterapeut fra Hellas og har over 5 års erfaring fra bransjen. Før Adela flyttet til Norge jobbet hun i mange år på spa i Hellas. Det Adela liker best med å være hudterapeut er det “ansvaret” man har når det kommer til å få frem det beste i hver eneste kunde. Adela tilbyr manikyr, pedikyr, vipper, bryn og voksing og jobber på Vika.

“Min favorittbehandling er manikyr. Det er så gøy å se hvor fornøyde kundene blir og vite at resultatet varer lenge!”

om olio

Vi elsker det vi driver med!

Olio ble startet i 2019 med et ønske om å skape salonger som tilbyr kvalitet fra start til slutt til en fornuftig pris. I dag har vi et helt fantastisk team av hudterapeuter, negleteknikere og kosmetiske sykepleiere som brenner for faget og er genuint opptatt av at hver enkelt skal føle seg velkommen og godt ivaretatt.