Nyheter
July 1, 2024

Freshe farger og lekne design

Freshe farger og lekne design

Denne sommerens trender blander klassiske favoritter med nye, innovative teknikker innen negledesign. Enten du liker den naturlige paletten eller fargerike design, er det noe for enhver smak denne sesongen. Olio gjennomfører over 30 000 manikyrer i løpet av året, der vi ser at de fleste som fikser neglene velger shellac.

Fordelen med shellac er at den hardner under en UV-lampe, som holder lakken skinnende fin i flere uker. Perfekt på ferie, eller om du ikke ønsker å fikse neglene med vanlig neglelakk hver uke. Når det gjelder sommerens trendfarger ser vi at disse preges av inspirasjon fra både catwalken, interiørtrender og it-personligheter. 

Peach Fuzz: Sommerens nye IT-farge

Årets farge fra Pantone, Peach Fuzz, har tatt negleverdenen med storm. Denne myke, ferskenfargede nyansen er perfekt for sommeren. Peach Fuzz fungerer godt både som en solid farge, som base for design eller som farge for fransk tip. Den komplimenterer de fleste hudtoner og gir en sofistikert, men leken look.

Lip gloss negler

Lip gloss negler er den ultimate trenden for dem som ønsker et sofistikert og naturlig farge. Denne teknikken gir neglene et høyglanset finish som minner om et lag med lip gloss. Effekten oppnås ved å bruke spesielle topplakker som gir en ultra-blank overflate. Dette ser spesielt flott ut på nude eller pastellfarger, og gir et friskt og sommerlig preg. Glossnegler kan også kombineres med negledesign!

Klassisk rød med en vri

Den klassiske røde neglelakken får en forfriskende oppdatering denne sommeren. I motsetning til den dype, mørkere rødtonen som ofte assosieres med vinter og jul, ser vi nå en trend mot varmere og lysere nyanser. Denne sommerlige versjonen av rød utstråler fremdeles selvtillit og glamour, men med en mer leken vri. Tenk på friske jordbær, saftige vannmeloner, og solmodne kirsebær - disse livlige, varme rødtonene er det perfekte tilbehøret til hvite, luftige sommerkjoler.

Lysegule negler: Solskinn på fingertuppene

Lysegule negler bringer tankene til solskinn og sitronlimonade, og er perfekt for å lyse opp enhver sommerlook. Gul passer strålende som farge på alle negler eller som farge til ulike designs som små hjerter eller sitroner - her er det kun fantasien som setter grenser.

Fransk Tip: En moderne vri på en klassiker

Den franske manikyren får en oppdatering denne sommeren. I stedet for den tradisjonelle hvite tippen, ser vi nå fargerike og kreative varianter. Pasteller, neonfarger, og til og med glitter brukes for å gi denne klassiske stilen et moderne preg. Fransk tip er perfekt for dem som ønsker et sofistikert, men samtidig lekent utseende.

Pink Nude: Subtil og chic

For de som foretrekker en mer nedtonet look, er pink nude den perfekte fargen til negler. Denne myke, rosa-beige nyansen gir neglene et polert og elegant utseende uten å være for overdådig. Pink nude er allsidig og passer til alle anledninger, fra kontoret til strandbaren.

Vi hjelper deg å finne din favoritt hos Olio, så du får freshe negler du kan glede deg over hele sommeren! P.S. Visste du at Olio også tilbyr hudpleie, form og farge av bryn/vipper, hårfjerning med voks eller laser, samt medispa. Se alle våre behandlinger her!