Lite område

NB! Kan ikke kombineres med hudpleie. Velg èn; overleppe, begge kinn, hake, nese, ører.

Lite område

Mer info om behandlingen

Voksing av mindre områder. Ved bestilling av Small voks kan du velge en av de følgende; overleppe, begge kinn eller hake.

Hos oss fokuserer vi på å levere profesjonelle behandlinger av topp kvalitet i behagelige omgivelser. Vi har kun erfarne terapeuter som har vært gjennom grundig opplæring i voksing. Derfor har vi også kvalitetsgaranti hos oss, er du ikke fornøyd får du en ny time gratis.

Hot-wax eller stips?

Vi bruker hotwax på alle sensitive området som brasiliansk, bikini, ansikt og armhulene. Hotwax er en skånsom voks som fester seg til hårene fremfor huden. På større og mindre sensitive områder bruker vi stipsvoks.

Før voksing:

Det er en fordel å eksfoliere/skrubbe området du skal vokse 24-48 timer før behandlingen. Dette vil bidra til å fjerne døde hudceller og med det redusere sannsynligheten for inngrodde hår.

I forkant av behandlingen er det viktig at du ikke påfører fuktighetskrem, deodorant, eller andre produkter på området som skal bli vokset. Dette for å sikre et optimalt resultat.

Etter voksing:

Vi anbefaler at du ikke trener eller soler deg de første 24 timene etter behandling. Dette kan føre til at bakterier kommer inn i åpne porer i huden og øker risikoen for små infeksjoner eller inngrodde hår.

Husk at hendene dine også har mer bakterier enn vi tror, så unngå å ta for mye på det voksede området  de første 24 timene.

Krem for inngrodde hår

Krem for inngrodde hår

Vi selger en krem som er utviklet for å redusere og forhindre inngrodde hår. Kremen inneholder salisylsyre, tea tree ekstrakt og vitamin A som virker eksfolierende og anti-inflammatorisk. Vi anbefaler å massere inn kremen på det området som er vokset i 5-10 dager etter behandlingen. Kremen kan også brukes på allerede inngrodde hår. Da anbefaler vi å smøre på kremen to ganger om dagen til du ser en forbedring.

Kremen kan bli kjøpt i alle våre salonger.

Ofte stilte spørsmål om behandlingen:

No items found.

Ofte stilte spørsmål om behandlingen:

Hvordan endrer/kansellerer jeg min time?

Da du booket timen din mottok du en SMS med en link du kan følge for å enkelt endre/kansellere timen din. Husk at vi har 12 timers endre- og kanselleringsfrist. Etter dette blir man fakturert for behandlingens totale beløp.

Hva er avbestillings- og endringsfristen deres?

Du kan fritt avbestille eller endre timen din inntil 12 timer før behandlingen. Om du endrer eller avbestiller etter dette vil du bli fakturert for behandlingens totale beløp.

Hva gjør jeg hvis jeg er misfornøyd med behandlingen?

Hos oss i Olio har vi fornøydhetsgaranti. Derfor setter vi opp en ny time til deg dersom du er misfornøyd. Ta kontakt med oss, så ordner vi!

Jeg har flere spørsmål, hva gjør jeg?

Ta kontakt med oss gjennom vårt kontaktskjema her. Vi hjelper deg gjerne!