Vippeløft med farge

Vi gir dine naturlige vipper et løft fra roten og farger vippene dine.

Vippeløft med farge

Mer info om behandlingen

Vippeløft med farging

Vi gir dine naturlige vipper et løft fra roten og ut som vil gjøre at vippene virker lenger og gir deg et mer åpent blikk. Behandlingen inkluderer farging av vippene slik at resultatet blir optimalt. Resultatet varer i 4-6 uker.

Med vippeløft får du en fin bøy på vippene som gir en flott og naturlig resultat, og med farging av vippene vil resultatet bli mer tydelig. Mange med mørke vipper har lysere vipper helt ytterst og vil derfor få bedre effekt av behandlingen med farging. Etter en vippeløftsbehanlding hos oss kan du legge vippetang og mascara på hylla.

Hvor lenge varer vippeløft?

Vippeløft varer i 4-6 uker og blir gradvis borte. Vi mister vipper hver eneste dag og de nye vippene som vokser ut vil ha din naturlige bøy. Effekten vil derfor gradvis forsvinne. Neste behandling kan utføres tidligst etter 4 uker.

Etter vippeløft

For at resultat skal vare så lenge som mulig anbefaler vi være forsiktig med vippene dine de første 24 timene etter behandling. Prøv å unngå kontakt med vann og unngå bruk av maskara og andre produkter på vippene. Etter de første 24 timene kan du behandle vippene som normalt, både med sminke og oljebaserte produkter. Vi anbefaler også å gre vippene med en vippebørste for å bevare resultatet.

Kan man være allergisk mot vippeløft?

Vippeløft-produktene vi bruker er allergivennlige, men allergi mot vippefargen kan forekomme. Dette er sjeldent, men hvis du er i tvil, så be oss om en gratis allergitest. Denne må taes minimum 24 timer før selve behandlingen. Om du vet at du er allergisk mot farging så tilbyr vi også vippeløft uten farge.

Ofte stilte spørsmål om behandlingen:

No items found.

Ofte stilte spørsmål om behandlingen:

Hvordan endrer/kansellerer jeg min time?

Da du booket timen din mottok du en SMS med en link du kan følge for å enkelt endre/kansellere timen din. Husk at vi har 12 timers endre- og kanselleringsfrist. Etter dette blir man fakturert for behandlingens totale beløp.

Hva er avbestillings- og endringsfristen deres?

Du kan fritt avbestille eller endre timen din inntil 12 timer før behandlingen. Om du endrer eller avbestiller etter dette vil du bli fakturert for behandlingens totale beløp.

Hva gjør jeg hvis jeg er misfornøyd med behandlingen?

Hos oss i Olio har vi fornøydhetsgaranti. Derfor setter vi opp en ny time til deg dersom du er misfornøyd. Ta kontakt med oss, så ordner vi!

Jeg har flere spørsmål, hva gjør jeg?

Ta kontakt med oss gjennom vårt kontaktskjema her. Vi hjelper deg gjerne!