Vippeextensions - nytt sett (volum)

Volume vippeextensions er et annet alternativ og er supert for deg som har lyst på mer volum, tykkelse og lengde enn en klassisk vippeextension kan gi.

Vippeextensions - nytt sett (volum)

Mer info om behandlingen

Vippeextensions - nytt sett (volum)

Vi forlenger dine vipper for å gi deg en definert, men naturlig look. Våre dyktige og erfarne terapeuter gjennomfører behandlingen på 120 minutter.

Hvor lenge varer vippeextensions?

Vippeextentions varer like lenge som den naturlige syklusen til dine vipper, dette er vanligvis rundt 6 uker. Vi anbefaler å ta refill minimum hver tredje uke, når litt under halvparten har falt av.

Etter behandlingen

For et langvarig resultat er det spesielt viktig at du tar vare på dine vippeextentions de første 24 timene. I denne perioden tørker limet fortsatt. Du må ikke gjøre vippene våte, og du må unngå høy varme gjennom f. eks. soling. Videre anbefaler vi å ikke gni eller dra i vippene og bruke minst mulig maskara og oljebaserte produkter så lenge vippene er på. Dette kan få limet til å løse seg opp fortere, og behandlingen vil vare kortere.

Kan man være allergisk mot vippeextentions?

Svært få, men noen, kan få en allergisk reaksjon på limet som brukes for å sette på vippene. Hvis du merker hevelse, kløe eller svie den første perioden etter behandlingen kan du ta kontakt med oss, slik at vi kan ordne problemet og gi deg råd.

Ofte stilte spørsmål om behandlingen:

No items found.

Ofte stilte spørsmål om behandlingen:

Hvordan endrer/kansellerer jeg min time?

Da du booket timen din mottok du en SMS med en link du kan følge for å enkelt endre/kansellere timen din. Husk at vi har 12 timers endre- og kanselleringsfrist. Etter dette blir man fakturert for behandlingens totale beløp.

Hva er avbestillings- og endringsfristen deres?

Du kan fritt avbestille eller endre timen din inntil 12 timer før behandlingen. Om du endrer eller avbestiller etter dette vil du bli fakturert for behandlingens totale beløp.

Hva gjør jeg hvis jeg er misfornøyd med behandlingen?

Hos oss i Olio har vi fornøydhetsgaranti. Derfor setter vi opp en ny time til deg dersom du er misfornøyd. Ta kontakt med oss, så ordner vi!

Jeg har flere spørsmål, hva gjør jeg?

Ta kontakt med oss gjennom vårt kontaktskjema her. Vi hjelper deg gjerne!