Tanngniss

Enkelte kan oppleve store plager med eksessiv tanngnissing om natten. Dette kan bidra til hodepine, utmattelse og skader på tennene. En behandling hos oss vil bidra til at kjevepartiet blir mindre anspent, og at du slipper unødvendige plager.

Tanngniss

Mer info om behandlingen

Sliter du med tanngnissing? Våre dyktige kosmetiske sykepleiere tilbyr behandlinger for å forebygge tanngniss. En slik behandling vil bidra til at kjevepartiet blir mindre anspent, og forhindre unødvendige plager.

Behandlingen starter med en gratis konsultasjon for å sikre at du får ønsket resultat.

Behandling av tanngniss hos Olio

Enkelte opplever store plager av tanngnissing om natten, som skyldes en overaktivitet av tyggemuskulaturen. Dette kan bidra til hodepine, skade på tennene og en anspent følelse i kjeven.

Behandlingen vi tilbyr, bidrar til mindre muskelaktivitet i det aktuelle området og kan derfor ha svært god effekt på tanngnissing. Du vil likevel kunne spise som normalt, men med litt svakere kjevemuskulatur.

Behandlingen vil foregå relativt likt som ved rynkebehandlinger. Forskjellen er at injeksjonene vil bli satt i de områdene som har behov for avslapning.

Ofte stilte spørsmål om behandlingen:

Hvor lenge varer resultatet av en tanngniss behandling?

Resultatet varer mellom 3-6 måneder, avhengig av personlige variasjoner. Etter dette er det vanlig å ta en ny behandling. Gjentatte behandlinger kan forlenge effekten.

Ofte stilte spørsmål om behandlingen:

Hvordan gjennomføres rynke og svettebehandlinger?

Behandlingen gjennomføres ved at vi først desinfiserer det aktuelle området og lokaliserer de utvalgte musklene knyttet til rynkene. Deretter blir små doser væske injisert i musklene med en tynn nål. Dette tar ikke lang tid og er som regel ikke smertefullt i det hele tatt, selv om noen opplever et lite ubehag.

Hva er viktig å tenke på før rynke- og svettebehandlinger?

Det er viktig at du tenker gjennom dine ønsker med behandlingen, da dette kan påvirke hvilken type behandling som er riktig for deg. I konsultasjon med våre kosmetiske sykepleiere kan dere sammen bestemme hvilken behandling og dosering som er riktig for dine behov. Her vil du også få svar på alle spørsmål tilknyttet behandlingen og eventuelle andre forberedelser som må gjøres.

Hva er viktig å tenke på etter en svettebehandling?

1. Du vil kunne returnere til arbeid like etter en behandling. 2. Det er anbefalt å ikke trene samme dag som behandling, og å bruke deodorant. 3. Det tar gjerne noen dager før man merker effekt. 4. Varigheten på behandlingen er mellom 6 og 12 måneder. Ved flere behandlinger er det vanlig med en litt bedre effekt og lengre varighet.

Hva er viktig å tenke på etter en rynkebehandling?

1. Du vil kunne returnere til arbeid like etter en behandling. 2. Vi anbefaler at du ikke tar for mye på det behandlede området dagen du foretar injeksjonene. 3. Trening er heller ikke anbefalt samme dag som behandlingen blir utført. 4. Allerede etter 4 dager vil du kunne merke en effekt, men full effekt oppnås vanligvis etter 7-14 dager. 5. Behandlingen varer vanligvis i 3-5 måneder ved første behandling, og lengre ved påfølgende behandlinger. Vi anbefaler derfor at du foretar 2-3 behandlinger i året.

Finnes det bivirkninger av svette og rynkebehandlinger?

Det er svært sjeldent å oppleve større bivirkninger av slike behandlinger. Noe som likevel kan oppstå er midlertidige hevelser, ømhet, rødhet og blåmerker ved stikkstedet i uken etter behandlingen er utført. Ellers er det ingen nedetid på rynkebehandlinger.