Svettebehandling håndflater

Svette kan føre til unødvendig bryderi. Svettebehandling av håndflater hos Olio motvirker svetting, slik at du kan bekymre deg mindre.

Svettebehandling håndflater

Mer info om behandlingen

Å svette er helt naturlig, og kroppens måte å regulere kroppstemperaturen på, men hos noen produserer kroppen mer svette enn det som er nødvendig. Dette kan være frustrerende og ødeleggende i sosiale situasjoner for mange. Hos Olio tilbyr vi svettebehandlinger som gir gode resultater. Book en gratis konsultasjon dersom du tror dette kan være noe for deg.

Svettebehandling hos Olio

Sliter du med mye svette? Da vet du at det kan være frustrerende, gå ut over selvbildet og være ødeleggende i sosiale situasjoner. Eksempelvis kan dette handle om håndhilsing, flekkdannelse på klær og lukt. Den medisinske betegnelsen på overdreven svette er hyperhidrose. Å svette er helt naturlig, og kroppens måte å regulere kroppstemperaturen på. Lider du av hyperhidrose, produserer kroppen mer svette enn det som er nødvendig.

Behandlingen består av injeksjoner som settes i områdene hvor svetten oppstår. Virkestoffet blokkerer nerveimpulsene til svettekjertlene, som bidrar til at mindre svette blir skilt ut.

Er du usikker på om dette er noe for deg? Book en gratis konsultasjon med en av våre dyktige kosmetiske sykepleiere.

Ofte stilte spørsmål om behandlingen:

No items found.

Ofte stilte spørsmål om behandlingen:

Hvordan gjennomføres rynke og svettebehandlinger?

Behandlingen gjennomføres ved at vi først desinfiserer det aktuelle området og lokaliserer de utvalgte musklene knyttet til rynkene. Deretter blir små doser væske injisert i musklene med en tynn nål. Dette tar ikke lang tid og er som regel ikke smertefullt i det hele tatt, selv om noen opplever et lite ubehag.

Hva er viktig å tenke på før rynke- og svettebehandlinger?

Det er viktig at du tenker gjennom dine ønsker med behandlingen, da dette kan påvirke hvilken type behandling som er riktig for deg. I konsultasjon med våre kosmetiske sykepleiere kan dere sammen bestemme hvilken behandling og dosering som er riktig for dine behov. Her vil du også få svar på alle spørsmål tilknyttet behandlingen og eventuelle andre forberedelser som må gjøres.

Hva er viktig å tenke på etter en svettebehandling?

1. Du vil kunne returnere til arbeid like etter en behandling. 2. Det er anbefalt å ikke trene samme dag som behandling, og å bruke deodorant. 3. Det tar gjerne noen dager før man merker effekt. 4. Varigheten på behandlingen er mellom 6 og 12 måneder. Ved flere behandlinger er det vanlig med en litt bedre effekt og lengre varighet.

Hva er viktig å tenke på etter en rynkebehandling?

1. Du vil kunne returnere til arbeid like etter en behandling. 2. Vi anbefaler at du ikke tar for mye på det behandlede området dagen du foretar injeksjonene. 3. Trening er heller ikke anbefalt samme dag som behandlingen blir utført. 4. Allerede etter 4 dager vil du kunne merke en effekt, men full effekt oppnås vanligvis etter 7-14 dager. 5. Behandlingen varer vanligvis i 3-5 måneder ved første behandling, og lengre ved påfølgende behandlinger. Vi anbefaler derfor at du foretar 2-3 behandlinger i året.

Finnes det bivirkninger av svette og rynkebehandlinger?

Det er svært sjeldent å oppleve større bivirkninger av slike behandlinger. Noe som likevel kan oppstå er midlertidige hevelser, ømhet, rødhet og blåmerker ved stikkstedet i uken etter behandlingen er utført. Ellers er det ingen nedetid på rynkebehandlinger.