Peel med laser

Book gratis konsultasjon for alle behandlinger med Fotona 4D laser. Det må booket gratis konsultasjon før en eventuell behandling. Vi tilbyr er bredt spekter av behandlinger med Fotona laser. Hudoppstramming 4D, Liplase, Smooth eye, Laserpeel, Tightsculpting og mye mer.

Peel med laser

Mer info om behandlingen

Fotona 4D laserbehandlinger

Vi tilbyr et bredt spekter av behandlinger med Fotona laser. Hos oss kan du booke:

  • Hudoppstramming 4D (Facelift) - Strammer opp ansiktet uten nåler og kirurgi
  • Smooth Eye - Oppstrammende laserbehandling for partiet rundt øynene
  • Lip Lase - En volumøkende laserbehandling for lepper
  • Laser Peel - Ideell for oppstramming av hud, behandling av dype linjer, rynker, pigmentflekker og akne arr
  • Tight Sculpting - Behandlingen bryter ned fettceller på en kontrollert, trygg og effektiv måte for å forme og stramme opp huden.
  • Redusere Akne - En behandling for deg som sliter med aktiv akne
  • Redusere strekkmerker - Laserbehandling som reduserer strekkmerker

Hos oss må man gjennomføre en gratis konsultasjon med en av våre dyktige kosmetiske sykepleiere før man kan booke en behandling med Fotona 4D laser. Her vil du få all nødvendig informasjon om hvilken behandling som passer for deg og det resultatet du ønsker.

Peel med Fotona 4D laser

Fotona Laser Peel er en dyp og effektiv hudfornyende behandling som ideell for oppstramming av hud, behandling av dype linjer, rynker, pigmentflekker og akne arr.

Hvordan fungerer det: Behandlingen bruker en serie laserpulser som kontrollert penetrerer huden og avgir energi som stimulerer hudens egen oppbygning av kollagen.

Behandlingen kommer i tre ulike styrker og tilpasses individuelt etter behov.

  • Peel Light er en ideell behandling for reduksjon av porer og fine linjer.
  • Peel medium behandlingen virker oppstrammende, reduserer linjer og aknearr, og gir en jevnere hudoverflate og -tone.
  • Peel Strong er en svært oppstrammende behandling som reduserer linjer, rynker og akne arr og gir en jevnere hudoverflate og -tone.

Antall behandlinger: Dette er avhengig av behandlingområdets utgangspunkt og ønskede resultater. Vi anbefaler som regel en serie på tre behandlinger med seks ukers mellomrom.

Områder som kan behandles: behandlingen egner seg for ansikt.

Etter behandling: Denne behandlingen har nedetid. De fleste vil oppleve at man blir rød og hoven på behandlingsområdet i ca. 2-4 dager. De fleste vil også oppleve flass etter noen dager. I noen tilfeller kan man oppleve små blødninger. Noen opplever at de kan vende tilbake til hverdagen, men i de fleste tilfeller vil man oppleve noe nedetid ved denne behandlingen.

Etter behandling med laser anbefaler vi at du unngår soleksponering på behandlingsområdet i minimum to uker, og vi oppfordrer alltid til bruk av SPF 30+. Vi anbefaler ikke at du påfører sminke etter behandling, og ber deg avvente med trening eller aktivitet som trigger svette i minst 24 timer etter behandling, eller til du ikke er rød og hoven.

Denne behandlingen krever en gratis konsultasjon med en av våre kosmetiske sykepleiere.

Ofte stilte spørsmål om behandlingen:

No items found.

Ofte stilte spørsmål om behandlingen:

Hva skjer på en konsultasjonstime?

I en konsultasjonstime rådgir våre dyktige kosmetiske sykepleiere deg om behandlingen du ønsker å ta. En konsultasjonstime er gratis og helt uforpliktende. Vi lever av fornøyde kunder, så du kan være helt sikker på at rådene du får av oss har høy faglig kvalitet.

Er det en aldersgrense for å ta laserbehandlinger?

Aldersgrensen for behandlinger med laser er 18 år.

Tilbyr dere delbetaling?

Ja! Vi tilbyr delbetaling gjennom SVEA i inntil 12 måneder. Med dette medfører et etableringsgebyr som varierer med lengden på delbetalingen, og et termingebyr på 55 kr. Kontakt oss for mer informasjon på chat eller hei@olio.no.

Jeg har flere spørsmål, hva gjør jeg?

Ta kontakt med oss på chat eller send en mail til hei@olio.no, vi hjelper deg gjerne!