Liplase

Book gratis konsultasjon for alle behandlinger med Fotona 4D laser. Det må bookes gratis konsultasjon før en eventuell behandling. Vi tilbyr er bredt spekter av behandlinger med Fotona laser. Hudoppstramming 4D, Liplase, Smooth eye, Laserpeel, Tightsculpting og mye mer.

Liplase

Mer info om behandlingen

Fotona 4D laserbehandlinger

Vi tilbyr et bredt spekter av behandlinger med Fotona laser. Hos oss kan du booke:

  • Hudoppstramming 4D (Facelift) - Strammer opp ansiktet uten nåler og kirurgi
  • Smooth Eye - Oppstrammende laserbehandling for partiet rundt øynene
  • Lip Lase - En volumøkende laserbehandling for lepper
  • Laser Peel - Ideell for oppstramming av hud, behandling av dype linjer, rynker, pigmentflekker og akne arr
  • Tight Sculpting - Behandlingen bryter ned fettceller på en kontrollert, trygg og effektiv måte for å forme og stramme opp huden.
  • Redusere Akne - En behandling for deg som sliter med aktiv akne
  • Redusere strekkmerker - Laserbehandling som reduserer strekkmerker

Hos oss må man gjennomføre en gratis konsultasjon med en av våre dyktige kosmetiske sykepleiere før man kan booke en behandling med Fotona 4D laser. Her vil du få all nødvendig informasjon om hvilken behandling som passer for deg og det resultatet du ønsker.

Liplase med Fotona 4D laser

LipLase er en volumøkende laserbehandling for lepper. Dette er et godt alternativ til injiserbare fillere for lepper. Liplase er en ikke-invasiv behandling, som betyr at den ikke penetrerer huden, men behandler området fra utsiden.

Hvem passer behandlingen for: Behandlingen passer for de som ønsker økt fylde, volum, korrigere ubalanse mellom over- og underleppe, samt å definere leppekanten.

Hvordan fungerer det: Behandlingen bruker Fotona 4D laser som har ulike bølgelengder for å behandle leppene på utsiden og innsiden for å stimulere økt kollagendannelse.

Antall behandlinger: Vi anbefaler en serie på 3 til 4 behandlinger med 2 til 3 ukers mellomrom for optimale resultater. Etter denne serien kan denne type behandling vedlikeholdes typisk en gang i året.

Områder som kan behandles: Dette er en spesialutviklet behandling for økt volum og fylde av lepper.

Nedetid: Behandlingen har ingen nedetid, og man kan straks vende tilbake til hverdagen. Noen kan oppleve hevelse eller rødhet på behandlingsområdet. Dette er normalt og vil fort forsvinne. Etter alle behandling med laser anbefaler vi at du unngår soleksponering på behandlingsområdet i minimum to uker, og vi oppfordrer alltid til bruk av SPF 30+.

Når ser man resultatene: Noen vil oppleve resultater umiddelbart etter behandling, men optimale resultater vises først seks til åtte uker etter behandling.

Denne behandlingen krever en gratis konsultasjon med en av våre kosmetiske sykepleiere.

Ofte stilte spørsmål om behandlingen:

No items found.

Ofte stilte spørsmål om behandlingen:

Hva skjer på en konsultasjonstime?

I en konsultasjonstime rådgir våre dyktige kosmetiske sykepleiere deg om behandlingen du ønsker å ta. En konsultasjonstime er gratis og helt uforpliktende. Vi lever av fornøyde kunder, så du kan være helt sikker på at rådene du får av oss har høy faglig kvalitet.

Er det en aldersgrense for å ta laserbehandlinger?

Aldersgrensen for behandlinger med laser er 18 år.

Tilbyr dere delbetaling?

Ja! Vi tilbyr delbetaling gjennom SVEA i inntil 12 måneder. Med dette medfører et etableringsgebyr som varierer med lengden på delbetalingen, og et termingebyr på 55 kr. Kontakt oss for mer informasjon på chat eller hei@olio.no.

Jeg har flere spørsmål, hva gjør jeg?

Ta kontakt med oss på chat eller send en mail til hei@olio.no, vi hjelper deg gjerne!