Hudoppstramming

Book gratis konsultasjon for alle behandlinger med Fotona 4D laser. Det må booket gratis konsultasjon før en eventuell behandling. Vi tilbyr er bredt spekter av behandlinger med Fotona laser. Hudoppstramming 4D, Liplase, Smooth eye, Laserpeel, Tightsculpting og mye mer.

Hudoppstramming

Mer info om behandlingen

Fotona 4D laserbehandlinger

Vi tilbyr et bredt spekter av behandlinger med Fotona laser. Hos oss kan du booke:

  • Hudoppstramming 4D (Facelift) - Strammer opp ansiktet uten nåler og kirurgi
  • Smooth Eye - Oppstrammende laserbehandling for partiet rundt øynene
  • Lip Lase - En volumøkende laserbehandling for lepper
  • Laser Peel - Ideell for oppstramming av hud, behandling av dype linjer, rynker, pigmentflekker og akne arr
  • Tight Sculpting - Behandlingen bryter ned fettceller på en kontrollert, trygg og effektiv måte for å forme og stramme opp huden.
  • Redusere Akne - En behandling for deg som sliter med aktiv akne
  • Redusere strekkmerker - Laserbehandling som reduserer strekkmerker

Hos oss må man gjennomføre en gratis konsultasjon med en av våre dyktige kosmetiske sykepleiere før man kan booke en behandling med Fotona 4D laser. Her vil du få all nødvendig informasjon om hvilken behandling som passer for deg og det resultatet du ønsker.

Hudoppstramming med Fotona 4D laser

Fotona 4D Hudoppstramming (Facelift) er en laser behandling som gir ansiktet et løft uten nåler og kirurgi. Behandlingen reduserer linjer, rynker, pigmentering og gir økt volum til ansiktet.

Hvordan fungerer det: Behandlingen bruker Fotona 4D laser som har ulike bølgelengder for å behandle ansiktet på utsiden og på innsiden av kinnet for å stimulere økt kollagendannelse i huden. Vevet strammes opp fra innsiden og dette gir en effekt som reduserer linjer, rynker, porer, pigmentering og forbedrer den generelle hudstrukturen.

Hvem passer behandlingen for: Denne behandlinger egner seg godt for de som ønsker å redusere nasolabiale folder, poser eller mørke ringer under øyne, store porer, linjer og rynker.

Områder som kan behandles: behandlingen egner seg for ansikt og hals.

Antall behandlinger: Vi anbefaler en serie av tre-fire behandlinger med intervaller på fire-seks uker for optimal effekt. Etter denne serien kan denne type behandling vedlikeholdes typisk en gang i året.

Denne behandlingen krever en gratis konsultasjon med en av våre kosmetiske sykepleiere.

Ofte stilte spørsmål om behandlingen:

No items found.

Ofte stilte spørsmål om behandlingen:

Hva skjer på en konsultasjonstime?

I en konsultasjonstime rådgir våre dyktige kosmetiske sykepleiere deg om behandlingen du ønsker å ta. En konsultasjonstime er gratis og helt uforpliktende. Vi lever av fornøyde kunder, så du kan være helt sikker på at rådene du får av oss har høy faglig kvalitet.

Er det en aldersgrense for å ta laserbehandlinger?

Aldersgrensen for behandlinger med laser er 18 år.

Tilbyr dere delbetaling?

Ja! Vi tilbyr delbetaling gjennom SVEA i inntil 12 måneder. Med dette medfører et etableringsgebyr som varierer med lengden på delbetalingen, og et termingebyr på 55 kr. Kontakt oss for mer informasjon på chat eller hei@olio.no.

Jeg har flere spørsmål, hva gjør jeg?

Ta kontakt med oss på chat eller send en mail til hei@olio.no, vi hjelper deg gjerne!