Anti akne peel

Målrettet behandling for alle typer kviser som gir en grundig dyprensende effekt. Om du sliter med hudormer eller aktive kviser er Dermalogica Pro Clear svaret. En profesjonell hudterapeut vil starte med å vurdere nivået av tilstopninger, akneutbrudd og betennelse, og deretter tilpasse behandlingen - enten du trenger utklemming, behandling av pigmentering etter kviser/utbrudd eller roe ned betente kviser.

Anti akne peel

Mer info om behandlingen

Olio har erfarne hudterapeuter som du kan stole på. Alle som utfører behandlinger hos oss har vært gjennom grundig opplæring og kursing. Hos oss kan du være sikker på at du får en tilpasset behandling til din hud med kvalitetsprodukter som er utført av en profesjonell hudterapeut. Derfor har vi kvalitetsgaranti hos oss, er du ikke fornøyd får du en ny time gratis.

Vi kan ikke gjennomføre hårfjerning i ansiktet i kombinasjon med peeling.

Ofte stilte spørsmål om behandlingen:

Hva inneholder en Pro Clear peeling mot akne?

Hudanalyse og Dermalogica dobbeltrens tilpasset din hud. Med utgangspunkt i din utfordring vil hudterapeuten tilpasse behandlingen enten du trenger utklemming, behandle pigmentering etter kviser/utbrudd eller roe ned betente kviser. Vi peeler med en kjemisk peel som fjerner døde hudceller, løser opp tilstopninger i huden og dreper aknefremkallende bakterier i huden. Ved utklemming bruker vi en helt unik teknikk og spesialutviklede produkter som løser opp talg og sorte prikker for en hygienisk og skånsom utklemming.

Hvem passer Anti-Acne Peel for?

Vi anbefaler denne behandlingen til de som ønsker å behandle akne og rosacea. En peel fungerer i de dypere lagene av huden, og det er det som skiller en vanlig dyprens fra denne behandlingen. Anti-Acne Sensitive Peel anbefales ikke til gravide eller ammende kvinner.

Hvorfor ta en kur med flere Pro Clear-behandlinger?

For å oppnå ønsket resultat kreves det gjerne flere behandlinger. Sammen med hudterapeuten setter du mål for hva du vil oppnå for din hud. Hudterapeuten vil da skreddersy en serie med behandlinger for et ønsket resultat. Kontakt oss for tilbud på en kur.

Har peeling bivirkninger?

Behandlingen har ingen nedetid som vil si at du kan dra rett tilbake på jobb. Det er kun noen få som vil oppleve mikroflassing 24-48 timer etter behandling.

Hvor ofte bør jeg ta en Pro Clear-behandling for å opprettholde best mulig resultat?

Vi anbefaler 2-4 uker mellom hver behandling ut ifra dine hudutfordringer og hudens toleranse. Vi anbefaler gjerne kur bestående av 4-6 behandlinger. Kontakt oss for tilbud på en kur.

Jeg er usikker på hvilken peeling jeg bør velge. Hva gjør jeg?

Vi anbefaler deg å booke den peelingen du tror passer best for deg. Si ifra hvis du er usikker, så kan en av våre dyktige hudterapauter endre behandlingen slik at den er tilpasset deg og din hud.

Ofte stilte spørsmål om behandlingen:

Hvilke produkter anbefaler dere at jeg bruker etter en ansiktsbehandling for å opprettholde best mulig resultat?

For oppnå et optimalt resultat er det viktig å kombinere ansiktsbehandlinger med gode hjemmeprodukter. Hør med hudterapeutene våre om hvilke produkter som passer deg og din hud.

Jeg er usikker på hvilke produkter jeg burde bruke på huden min. Hva gjør jeg?

Spør en av våre dyktige hudterapauter. De kan forklare deg om din hud og komme med anbefalinger.

Er det aldersgrense for å ta en ansiktsbehandling?

Aldersgrensen på ansiktsbehandlinger er 16 år.

Tilbyr dere delbetaling?

Ja! Vi tilbyr delbetaling gjennom SVEA i inntil 12 måneder. Med dette medfører et etableringsgebyr som varierer med lengden på delbetalingen, og et termingebyr på 55 kr. Kontakt oss for mer informasjon på chat eller hei@olio.no.

Jeg har flere spørsmål, hva gjør jeg?

Ta kontakt med oss på chat eller send en mail til hei@olio.no, vi hjelper deg gjerne!