Anti age peel

I denne aktive behandlingen mot aldring bruker vi vår retinol-peel med A-vitamin og fruktsyrer som gjenoppretter hudteksturen, motvirker linjer og rynker, samt virker oppstrammende.

Anti age peel

Mer info om behandlingen

I denne aktive behandlingen mot aldring bruker vi vår retinol-peel med A-vitamin og fruktsyrer som gjenoppretter hudteksturen, motvirker linjer og rynker, samt virker oppstrammende.

Olio har erfarne hudterapeuter som du kan stole på. Alle som utfører behandlinger hos oss har vært gjennom grundig opplæring og kursing. Hos oss kan du være sikker på at du får en tilpasset behandling til din hud med kvalitetsprodukter som er utført av en profesjonell hudterapeut. Derfor har vi kvalitetsgaranti hos oss, er du ikke fornøyd får du en ny time gratis.

Vi kan ikke gjennomføre hårfjerning i ansiktet i kombinasjon med peeling.

Ofte stilte spørsmål om behandlingen:

Hva inneholder en Dermalogica Pro Firm?

Hudanalyse og Dermalogica dobbeltrens tilpasset din hud. Vitaminrik peeling motvirker aldringstegn og bedrer hudstrukturen. Behandlingen fortsetter med målrettet serum, maske tilpasset din hud og deretter en spesialmaske som virker oppstrammende og drenerende. På hals- og brystpartiet påføres en egen maske som virker oppstrammende og regenererende. Behandlingen avsluttes med produkter tilpasset din hud og solfaktor.

Hvem passer Dermalogica Pro Firm for?

Vi anbefaler denne behandlingen til deg som ønsker å jobbe med hudaldring, fine linjer eller rynker. Denne behandlingen er spesielt utviklet for å jobbe mot aldringstegn og jobber målrettet med aktive ingredienser og behandlingsteknikker, både i ansikt på hals og bryst.

Hvorfor ta en kur med flere Pro Firm-behandlinger?

For å oppnå ønsket resultat kreves det gjerne flere behandlinger. Sammen med hudterapeuten setter du mål for hva du vil oppnå for din hud. Hudterapeuten vil da skreddersy en serie med behandlinger for et ønsket resultat. Kontakt oss for tilbud på en kur.

Har peeling bivirkninger?

Behandlingen har ingen nedetid som vil si at du kan dra rett tilbake på jobb. Det er kun noen få som vil oppleve mikroflassing 24-48 timer etter behandling.

Hvor ofte bør jeg ta en Pro Firm-behandling for å opprettholde best mulig resultat?

Vi anbefaler 2-4 uker mellom hver behandling ut ifra dine hudutfordringer og hudens toleranse. Vi anbefaler gjerne en kur bestående av 4-6 behandlinger. Kontakt oss for tilbud på en kur.

Kan jeg være i solen eller bade etter en Dermalogica Pro Firm-behandling?

Vi anbefaler alltid solbeskyttelse (solkrem eller fuktighetskrem med solfaktor) med høy solfaktor og at du ikke oppholder deg i sterkt sollys eller utfører tyngre, fysisk aktivitet samme dag som behandlingen.

Jeg er usikker på hvilken peeling jeg bør velge. Hva gjør jeg?

Vi anbefaler deg å booke den peelingen du tror passer best for deg. Si ifra hvis du er usikker, så kan en av våre dyktige hudterapauter endre behandlingen slik at den er tilpasset deg og din hud.

Ofte stilte spørsmål om behandlingen:

Hvilke produkter anbefaler dere at jeg bruker etter en ansiktsbehandling for å opprettholde best mulig resultat?

For oppnå et optimalt resultat er det viktig å kombinere ansiktsbehandlinger med gode hjemmeprodukter. Hør med hudterapeutene våre om hvilke produkter som passer deg og din hud.

Jeg er usikker på hvilke produkter jeg burde bruke på huden min. Hva gjør jeg?

Spør en av våre dyktige hudterapauter. De kan forklare deg om din hud og komme med anbefalinger.

Er det aldersgrense for å ta en ansiktsbehandling?

Aldersgrensen på ansiktsbehandlinger er 16 år.

Tilbyr dere delbetaling?

Nei, vi tilbyr ikke delbetaling.

Jeg har flere spørsmål, hva gjør jeg?

Ta kontakt med oss gjennom vårt kontaktskjema her. Vi hjelper deg gjerne!